Bakım hizmeti alanlara evlerinde aşı vuruluyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2021 - 03:38, Güncelleme: 23.01.2021 - 03:38
 

Bakım hizmeti alanlara evlerinde aşı vuruluyor

Evde bakım hizmetlerinden faydalanan 80 yaş üstü vatandaşlara bulundukları yerde randevu ile aşı yapılmaya başlandı.

80 yaş üstü yaşlıların sağlık ekipleri tarafından evlerinde aşı yaptırabilmeleri için MRHS sisteminden (182)  önceden randevularının alınmış olması gerekiyor. Konu ile ilgili aldığımız bilgide Şu ana kadar ilçemizde 524 doz aşı yapıldığını , aşı temininde sıkıntı olmadığı taleplerin Sağlık Bakanlığı tarafından karşılandığı bildirildi. 80 yaş ve üstü bireylerin aşıları tamamlandıktan sonra 65 yaş ve üstü bireyler hizmetin sürdürülmesi için öncelikli sektörler 50-64 yaş arası bireyler, kronik hastalığı olan kişiler ve diğer gruplara sıra gelecek. En son olarak ta aşılanma sırası geldiği halde zamanında aşı yaptırmayanlar aşılarını yaptırabilecekler.
Evde bakım hizmetlerinden faydalanan 80 yaş üstü vatandaşlara bulundukları yerde randevu ile aşı yapılmaya başlandı.

80 yaş üstü yaşlıların sağlık ekipleri tarafından evlerinde aşı yaptırabilmeleri için MRHS sisteminden (182)  önceden randevularının alınmış olması gerekiyor.

Konu ile ilgili aldığımız bilgide Şu ana kadar ilçemizde 524 doz aşı yapıldığını , aşı temininde sıkıntı olmadığı taleplerin Sağlık Bakanlığı tarafından karşılandığı bildirildi.

80 yaş ve üstü bireylerin aşıları tamamlandıktan sonra 65 yaş ve üstü bireyler hizmetin sürdürülmesi için öncelikli sektörler 50-64 yaş arası bireyler, kronik hastalığı olan kişiler ve diğer gruplara sıra gelecek. En son olarak ta aşılanma sırası geldiği halde zamanında aşı yaptırmayanlar aşılarını yaptırabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.