Basın İlan Şube Müdüründen Gazetelere Ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 12:16, Güncelleme: 17.11.2021 - 20:21
 

Basın İlan Şube Müdüründen Gazetelere Ziyaret

Konya Basın ilan Şube Müdürü Ümit Mert Seydişehir’de bulunan gazeteleri ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Seydişehir Toroslar Gazetesi’ne uğrayan Basın İlan Şube Müdürü Ümit Mert, ziyaret amaçlarının gazetede çalışanlarıyla tanışmak ve işleyiş ile alakalı düşünce alışverişinden bulunmak olduğunu söyledi.  Ziyaretinde Şube Müdürü Ümit Mert, Basın İlan Genel Müdürü Rıdvan Duran’ın selamını da ileterek gazetemize Genel Müdürü’n gönderdiği hediyeyi takdim etti. Şube Müdürü Ümit Mert gazetemizi ziyaretinden sonra diğer iki gazeteyi ve Seydişehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.
Konya Basın ilan Şube Müdürü Ümit Mert Seydişehir’de bulunan gazeteleri ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Seydişehir Toroslar Gazetesi’ne uğrayan Basın İlan Şube Müdürü Ümit Mert, ziyaret amaçlarının gazetede çalışanlarıyla tanışmak ve işleyiş ile alakalı düşünce alışverişinden bulunmak olduğunu söyledi.

 Ziyaretinde Şube Müdürü Ümit Mert, Basın İlan Genel Müdürü Rıdvan Duran’ın selamını da ileterek gazetemize Genel Müdürü’n gönderdiği hediyeyi takdim etti.

Şube Müdürü Ümit Mert gazetemizi ziyaretinden sonra diğer iki gazeteyi ve Seydişehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.