BAŞKAN ATALAY’IN 10 KASIM MESAJI

Türkiye (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.11.2021 - 11:13, Güncelleme: 14.11.2021 - 00:40
 

BAŞKAN ATALAY’IN 10 KASIM MESAJI

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün seney-i devriyesinde bir anma mesajı yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 83. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz diyerek sözlerine başlayan Atalay; ” Büyük şahsiyetler; fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anılırlar. Bizler de ülke olarak, kendisini İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak gururla anıyoruz. Bugün bizler şanlı bayrağımızın gölgesinde hep bir ağızdan bağımsızlık destanımız olan İstiklal Marşı’mızı büyük bir gururla seslendirebiliyorsak, dilimizi konuşabiliyor, ezanlar okunabiliyorsa bunu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Türk Milleti olarak birlik ve beraberliğimizden hiç vazgeçmeyecek; her şart ve koşulda kenetlenmeyi bilecek, Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar payidar kılacağız.’ Dedi. Yeni Türkiye’nin inşasında azim ve gayretleriyle geleceğe yön verecek olan gençliğe de seslenen Atalay, “Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla çalışmaları; bu bilinçle kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, Cumhuriyetimizi çok daha refah ve varlık içinde yaşayan bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyet’imizin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanı,  Başkomutanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını ve o günden bu güne bu toprakların bize vatan olması için gözünü kırpmadan canını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” Şeklinde konuştu.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün seney-i devriyesinde bir anma mesajı yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 83. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz diyerek sözlerine başlayan Atalay; ” Büyük şahsiyetler; fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anılırlar. Bizler de ülke olarak, kendisini İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak gururla anıyoruz. Bugün bizler şanlı bayrağımızın gölgesinde hep bir ağızdan bağımsızlık destanımız olan İstiklal Marşı’mızı büyük bir gururla seslendirebiliyorsak, dilimizi konuşabiliyor, ezanlar okunabiliyorsa bunu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Türk Milleti olarak birlik ve beraberliğimizden hiç vazgeçmeyecek; her şart ve koşulda kenetlenmeyi bilecek, Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar payidar kılacağız.’ Dedi.

Yeni Türkiye’nin inşasında azim ve gayretleriyle geleceğe yön verecek olan gençliğe de seslenen Atalay, “Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla çalışmaları; bu bilinçle kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, Cumhuriyetimizi çok daha refah ve varlık içinde yaşayan bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyet’imizin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanı,  Başkomutanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını ve o günden bu güne bu toprakların bize vatan olması için gözünü kırpmadan canını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.