BAŞKAN TUTAL ASKER ADAYLARI İLE YEMEK YEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2019 - 09:46, Güncelleme: 15.07.2019 - 09:46
 

BAŞKAN TUTAL ASKER ADAYLARI İLE YEMEK YEDİ

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askere gidecek olan 99/3 tertip gençlerle Adile Baysal Kültürevinde bir araya gelerek birlikte yemek yedi.

Asker adayları ile yemekte buluşan Başkan Tutal gençlere üzerinde “Vatan Size Minnettar” yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Yemekte konuşma yapan Mehmet Tutal; “Askerlik kutsal bir görev. Bu memlekette bu kadar haine ve düşmana rağmen hala rahatça gülebilip hayatımızı idame ettirebiliyorsak bu sınırlarımızı koruyan ve içeride huzuru sağlayan arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yani sizlerin sayesinde oluyor. Allah’ın izni ile bize kimse diş geçiremeyecek. Biz onlara gerekli dersi 15 Temmuz gecesi verdik. Vermeye de devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.  Asker adaylarına nasihatte bulunarak konuşmasını tamamlayan Başkan Tutal; “Bu yollardan bizde geçtik. Şimdi siz geçiyorsunuz. Size bir abiniz, büyüğünüz olarak nasihatim; Kuran-ı Kerim ilkelerinden ayrılmayın, ay yıldız bayrağı gönderde dalgalandırmak için elinizden geleni yapın. Rabbim yolunuzu açık eylesin. Sağlıklı, sıhhatli bir şekilde ana, babalarınıza dönmeyi nasip etsin. Güle oynayarak gittiğiniz gibi güle oynayarak dönmeyi nasip etsin inşallah.” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askere gidecek olan 99/3 tertip gençlerle Adile Baysal Kültürevinde bir araya gelerek birlikte yemek yedi.

Asker adayları ile yemekte buluşan Başkan Tutal gençlere üzerinde “Vatan Size Minnettar” yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Yemekte konuşma yapan Mehmet Tutal; “Askerlik kutsal bir görev. Bu memlekette bu kadar haine ve düşmana rağmen hala rahatça gülebilip hayatımızı idame ettirebiliyorsak bu sınırlarımızı koruyan ve içeride huzuru sağlayan arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yani sizlerin sayesinde oluyor. Allah’ın izni ile bize kimse diş geçiremeyecek. Biz onlara gerekli dersi 15 Temmuz gecesi verdik. Vermeye de devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu. 

Asker adaylarına nasihatte bulunarak konuşmasını tamamlayan Başkan Tutal; “Bu yollardan bizde geçtik. Şimdi siz geçiyorsunuz. Size bir abiniz, büyüğünüz olarak nasihatim; Kuran-ı Kerim ilkelerinden ayrılmayın, ay yıldız bayrağı gönderde dalgalandırmak için elinizden geleni yapın. Rabbim yolunuzu açık eylesin. Sağlıklı, sıhhatli bir şekilde ana, babalarınıza dönmeyi nasip etsin. Güle oynayarak gittiğiniz gibi güle oynayarak dönmeyi nasip etsin inşallah.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.