BAŞKAN TUTAL, DERECEYE GİREN SPORCULARI AĞIRLADI

Spor 14.01.2022 - 22:32, Güncelleme: 14.01.2022 - 22:32
 

BAŞKAN TUTAL, DERECEYE GİREN SPORCULARI AĞIRLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde dereceye giren sporcuları ağırladı.

Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımında 73 kiloda Ahmet Bayram 2’incilik, 44 Kiloda Ayşe Ünal, 48 Kiloda Fatma Örücü, 57 Kiloda Sıla Canpolat, 63 Kiloda Beyza Çetin, Ali Keleş, 66 Kiloda Mücahit Kara 3’üncülük,  60 Kiloda Furkan Polat, 55 Kiloda Bahadır Aydemir ise 5’incilik elde etti ve 4-6 Şubat 2022 tarihlerinde Sakarya’da düzenlenecek olan judo şampiyonasına katılmaya hak kazandı.  Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde büyük bir başarı elde eden sporcuları misafir eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm sporcuları tek tek tebrik etti, madalyalarını takdim etti.  Seydişehir Belediye Spor Kulübünün 13 branşta hizmet verdiğini ve her bir branşta ayrı ayrı başarılar elde edildiğini belirten Başkan Tutal, “Seydişehir Belediyesi Spor Kulübümüz bünyesinde 8 yılda lisanslı sporcu sayımızı 67’den 2 bin 202’ye ulaştırarak bu alanda büyük bir başarı elde ettik. 13 branşta hizmet veren Seydişehir Belediye Spor Kulübümüz her bir branşta ayrı ayrı başarılar elde etmeye de devam ediyor. Bugün de Judo takımımızda yer alan sporcularımız Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde 10 sporcumuz dereceye girerek 4-6 Şubat tarihlerinde Sakarya’da düzenlenecek olan Judo Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızın bu başarıları elde etmesinde emeği geçen kulüp yöneticilerimize ve antrenörlerimiz Veysi Göz ile Recep Çetin’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Konya Okul Sporları Yıldızlar İl Şampiyonasında birincilik başarısı elde eden 57 Kiloda Didem Özdemir ve 66 kiloda Hasan Eray Çetin, ikincilik başarısı elde eden 57 Kiloda Gülnaz Acartürk ve 34 kiloda Adıgüzel Keleş’i de tebrik eden Başkan Tutal, sporcuları her zaman desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Seçmelerde başarılı olup şampiyonaya katılacak olan sporculara başarı dileklerini de ileten Başkan Tutal, “spora ve sporcuya verdiğimiz destekler her geçen gün artarak devam ediyor. Bu güne kadar birçok branşta önemli başarılar elde ettik. Tüm sporcularımızın başarılarının devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde dereceye giren sporcuları ağırladı.

Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımında 73 kiloda Ahmet Bayram 2’incilik, 44 Kiloda Ayşe Ünal, 48 Kiloda Fatma Örücü, 57 Kiloda Sıla Canpolat, 63 Kiloda Beyza Çetin, Ali Keleş, 66 Kiloda Mücahit Kara 3’üncülük,  60 Kiloda Furkan Polat, 55 Kiloda Bahadır Aydemir ise 5’incilik elde etti ve 4-6 Şubat 2022 tarihlerinde Sakarya’da düzenlenecek olan judo şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde büyük bir başarı elde eden sporcuları misafir eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm sporcuları tek tek tebrik etti, madalyalarını takdim etti.

 Seydişehir Belediye Spor Kulübünün 13 branşta hizmet verdiğini ve her bir branşta ayrı ayrı başarılar elde edildiğini belirten Başkan Tutal, “Seydişehir Belediyesi Spor Kulübümüz bünyesinde 8 yılda lisanslı sporcu sayımızı 67’den 2 bin 202’ye ulaştırarak bu alanda büyük bir başarı elde ettik. 13 branşta hizmet veren Seydişehir Belediye Spor Kulübümüz her bir branşta ayrı ayrı başarılar elde etmeye de devam ediyor. Bugün de Judo takımımızda yer alan sporcularımız Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde 10 sporcumuz dereceye girerek 4-6 Şubat tarihlerinde Sakarya’da düzenlenecek olan Judo Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızın bu başarıları elde etmesinde emeği geçen kulüp yöneticilerimize ve antrenörlerimiz Veysi Göz ile Recep Çetin’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konya Okul Sporları Yıldızlar İl Şampiyonasında birincilik başarısı elde eden 57 Kiloda Didem Özdemir ve 66 kiloda Hasan Eray Çetin, ikincilik başarısı elde eden 57 Kiloda Gülnaz Acartürk ve 34 kiloda Adıgüzel Keleş’i de tebrik eden Başkan Tutal, sporcuları her zaman desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Seçmelerde başarılı olup şampiyonaya katılacak olan sporculara başarı dileklerini de ileten Başkan Tutal, “spora ve sporcuya verdiğimiz destekler her geçen gün artarak devam ediyor. Bu güne kadar birçok branşta önemli başarılar elde ettik. Tüm sporcularımızın başarılarının devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.