sçim

BAŞKAN TUTAL GAZETECİLERLE BULUŞACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2019 - 02:05, Güncelleme: 10.01.2019 - 02:05
 

BAŞKAN TUTAL GAZETECİLERLE BULUŞACAK

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adile Baysal Kültür Evinde basın-yayın kuruluş temsilcileri, yazar ve gazetecilerle bir araya gelecek.

Demokrasinin temel taşlarından olan basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili araç olduğunu söyleyen Başkan Tutal: "Basınımızın bizlere verdiği desteğe teşekkür etmek istiyorum. Onların varlığı, bizim başarılarımızın ve çalışmalarımızın sürekli olmasını sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizde sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarına rahmet diliyor,  tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi. Seydişehir Belediyesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlediği program, 10 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da Adile Baysal Kültür Evinde gerçekleştirilecek.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adile Baysal Kültür Evinde basın-yayın kuruluş temsilcileri, yazar ve gazetecilerle bir araya gelecek.

Demokrasinin temel taşlarından olan basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili araç olduğunu söyleyen Başkan Tutal:

"Basınımızın bizlere verdiği desteğe teşekkür etmek istiyorum. Onların varlığı, bizim başarılarımızın ve çalışmalarımızın sürekli olmasını sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizde sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarına rahmet diliyor,  tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

Seydişehir Belediyesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlediği program, 10 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da Adile Baysal Kültür Evinde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.