BAŞKAN TUTAL, MEHMETÇİKLERİ AĞIRLADI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.05.2022 - 14:18, Güncelleme: 11.05.2022 - 14:18
 

BAŞKAN TUTAL, MEHMETÇİKLERİ AĞIRLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede Mayıs ayı celp döneminde birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerinden vatani görevleri yapacak asker adayları ile birlikte yemek yedi. Adile Baysal Kültürevinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Mehmetçikler katıldı. Vatani görevinin yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Tarih boyunca sizlerle gurur duyuyoruz. Gurur duymaya da devam edeceğiz" dedi. Başkan Tutal;” Türk milletinin inançları gereği, örf adetleri gereği asker ocağı Peygamber ocağı diye kabul edilmiştir. Allah yardımcınız, yolunuz açık olsun. Farklı siyasi düşüncelerde olabiliriz ancak biz milli ve manevi duygular noktasında beraber hareket etmek zorundayız. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece kimse bize zarar veremez Rabbim sizlere sağlıklı, sıhhatli bir şekilde gidip gelmeyi nasip etsin. Hepinize hayırlı teskereler diliyorum” dedi. Askerliğin temelinin disiplin olduğunu kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “ Askerlik kutsal bir görevdir. Peygamber ocağına gidecek olan sizler, vatanımızın ve milletimizin selameti için canla, başla çalışacaksınız. Sağ salim birliklerinize ulaşmanızı, görevinizi tamamlayıp tezkerenizi de aldığınızda sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.        
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede Mayıs ayı celp döneminde birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerinden vatani görevleri yapacak asker adayları ile birlikte yemek yedi.

Adile Baysal Kültürevinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Mehmetçikler katıldı.

Vatani görevinin yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Tarih boyunca sizlerle gurur duyuyoruz. Gurur duymaya da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tutal;” Türk milletinin inançları gereği, örf adetleri gereği asker ocağı Peygamber ocağı diye kabul edilmiştir. Allah yardımcınız, yolunuz açık olsun. Farklı siyasi düşüncelerde olabiliriz ancak biz milli ve manevi duygular noktasında beraber hareket etmek zorundayız. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece kimse bize zarar veremez Rabbim sizlere sağlıklı, sıhhatli bir şekilde gidip gelmeyi nasip etsin. Hepinize hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Askerliğin temelinin disiplin olduğunu kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “ Askerlik kutsal bir görevdir. Peygamber ocağına gidecek olan sizler, vatanımızın ve milletimizin selameti için canla, başla çalışacaksınız. Sağ salim birliklerinize ulaşmanızı, görevinizi tamamlayıp tezkerenizi de aldığınızda sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.