BAŞKAN TUTAL MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.04.2022 - 12:14, Güncelleme: 07.04.2022 - 12:16
 

BAŞKAN TUTAL MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile iftar programında buluştu.

Seydişehir’de görev yapan merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, Ramazan'ı Şerif'in güzel hasletlerinden olan iftarlarda birlik ve beraberlik için bir araya gelindiğini belirtti. İftar yemeği programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Merkez ve Mahalle Muhtarları, Belediye Birim Müdürleri katıldı. Muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahip olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Seydişehir’e muhtarlarla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek; çalışmaların muhtarlarla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Başkan Tutal, “55 mahallemizin muhtarıyla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, bizlere yol gösteren, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarım. Seydişehir olarak büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve Ramazan'ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. Bu birlikteliğe katkı sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin dernek çatısı altında birleşmesi de ayrı bir güzellik oldu. Siz muhtarlarımızla hep birlikte sorunlara çözüm arama gayreti içerisinde olduk. Önemli olan bu hizmet makamlarında kalıcı ve güzel hizmetler bırakmaktır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı. Seydişehir’in muhtarları olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, “ramazanın bereketini, birlik, beraberlik ve dayanışma içiresinde hep birlikte paylaşıyoruz. Bizleri bir araya getiren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz. Bugün çok güzel bir birlikteliğe şahit oluyoruz. Bu birlikteliğin ve beraberliğin artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile iftar programında buluştu.

Seydişehir’de görev yapan merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, Ramazan'ı Şerif'in güzel hasletlerinden olan iftarlarda birlik ve beraberlik için bir araya gelindiğini belirtti.

İftar yemeği programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Merkez ve Mahalle Muhtarları, Belediye Birim Müdürleri katıldı.

Muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahip olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Seydişehir’e muhtarlarla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek; çalışmaların muhtarlarla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Başkan Tutal, “55 mahallemizin muhtarıyla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, bizlere yol gösteren, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarım. Seydişehir olarak büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve Ramazan'ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. Bu birlikteliğe katkı sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin dernek çatısı altında birleşmesi de ayrı bir güzellik oldu. Siz muhtarlarımızla hep birlikte sorunlara çözüm arama gayreti içerisinde olduk. Önemli olan bu hizmet makamlarında kalıcı ve güzel hizmetler bırakmaktır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

Seydişehir’in muhtarları olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, “ramazanın bereketini, birlik, beraberlik ve dayanışma içiresinde hep birlikte paylaşıyoruz. Bizleri bir araya getiren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz. Bugün çok güzel bir birlikteliğe şahit oluyoruz. Bu birlikteliğin ve beraberliğin artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.