sçim

BAŞKAN TUTAL MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2015 - 06:12, Güncelleme: 29.06.2015 - 06:12
 

BAŞKAN TUTAL MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkez ve taşra mahalle muhtarları ile Adile Baysal Kültür Evi'nde iftar açtı.

İftarda Seydişehir Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, Ramazan'ı Şerif'in güzel hasletlerinden olan iftarlarda birlik ve beraberlik için bir araya gelindiğini belirterek, bu iftarların hem samimiyeti pekiştirmek, ham de 55 mahallenin sıkıntılarını dinlemek, istişare etmek amacıyla faydalı olacağını söyledi. Samimi bir ortamda geçen yemekte mahalle muhtarları ile istişare eden Başkan Tutal, Seydişehir'de 55 mahallenin ev sahipliğini yapan muhtarlarımıza çok işler düştüğünü ifade ederek mahallelere hizmetlerin gitmesi noktasında imkânlar dâhilinde süratli bir şekilde müdahale edildiğini kaydetti. Başkan Tutal, bundan sonra daha da yoğun çalışmalar yapılacağını belirterek verimli çalışmalar için muhtarlara teşekkür etti. İftar programına katılan muhtarlar, bu tür programlar ile bir araya gelmenin faydalı olduğunu dile getirerek mahallelere yapılan hizmetler için Başkan Mehmet Tutal'a teşekkür ettiler. 
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkez ve taşra mahalle muhtarları ile Adile Baysal Kültür Evi'nde iftar açtı.

İftarda Seydişehir Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, Ramazan'ı Şerif'in güzel hasletlerinden olan iftarlarda birlik ve beraberlik için bir araya gelindiğini belirterek, bu iftarların hem samimiyeti pekiştirmek, ham de 55 mahallenin sıkıntılarını dinlemek, istişare etmek amacıyla faydalı olacağını söyledi. Samimi bir ortamda geçen yemekte mahalle muhtarları ile istişare eden Başkan Tutal, Seydişehir'de 55 mahallenin ev sahipliğini yapan muhtarlarımıza çok işler düştüğünü ifade ederek mahallelere hizmetlerin gitmesi noktasında imkânlar dâhilinde süratli bir şekilde müdahale edildiğini kaydetti. Başkan Tutal, bundan sonra daha da yoğun çalışmalar yapılacağını belirterek verimli çalışmalar için muhtarlara teşekkür etti.

İftar programına katılan muhtarlar, bu tür programlar ile bir araya gelmenin faydalı olduğunu dile getirerek mahallelere yapılan hizmetler için Başkan Mehmet Tutal'a teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.