BAŞKAN TUTAL VE STK ÖRGÜTLERİ BİRARAYA GELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2015 - 02:02, Güncelleme: 23.05.2015 - 02:02
 

BAŞKAN TUTAL VE STK ÖRGÜTLERİ BİRARAYA GELDİ

Mahmut Esad Efendiyi anma programının ardından STK örgütleri, Adile Baysal Kültür Sanat evinde toplanarak ilçenin sorunlarını görüştüler.

Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katıldı. Seydişehir’de bulunan STK örgütü başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Başkan Tutal, STK örgütü temsilcilerine belediyenin mega projelerini anlattı. Bu yıl 5 Ağustos ekonomik kalkınma bayramını kutlamayı düşündüklerini ve bu kutlamaların STK örgütleri ile beraber hareket ederek şekillendirmek istediklerini ifade eden Başkan Tutal;‘’ilçemize hizmette siz STK örgütlerinin görüşleri bizim için önemli, birlikte hareket etmemizin Seydişehir’e hizmet noktasında iyi olacağına inanıyoruz.” dedi. STK örgütleri başkanları  Seydişehir’in ekonomik açıdan daha iyi olması için ETİ A.Ş.’nin alışverişlerinde Seydişehir esnafını gözetmesini ve ekonomik kalkınma bayramının ilçeye tanıtım ve hareketlilik kazandırması noktasında yararlı olacağını kaydettiler. Samimi bir havada içerisinde geçen ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan toplantıda Seydişehir kültürünün yaşatılması için noktasında düşüncelerini belirten STK örgütleri kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmak için  bilgilerin kaleme alınarak yazılı hale getirilmesinin önemini vurguladılar. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da, belediye olarak kültürümüzü yaşatmak için gerekenin yapılacağını belirtti.    
Mahmut Esad Efendiyi anma programının ardından STK örgütleri, Adile Baysal Kültür Sanat evinde toplanarak ilçenin sorunlarını görüştüler.

Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katıldı. Seydişehir’de bulunan STK örgütü başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Başkan Tutal, STK örgütü temsilcilerine belediyenin mega projelerini anlattı.

Bu yıl 5 Ağustos ekonomik kalkınma bayramını kutlamayı düşündüklerini ve bu kutlamaların STK örgütleri ile beraber hareket ederek şekillendirmek istediklerini ifade eden Başkan Tutal;‘’ilçemize hizmette siz STK örgütlerinin görüşleri bizim için önemli, birlikte hareket etmemizin Seydişehir’e hizmet noktasında iyi olacağına inanıyoruz.” dedi.

STK örgütleri başkanları  Seydişehir’in ekonomik açıdan daha iyi olması için ETİ A.Ş.’nin alışverişlerinde Seydişehir esnafını gözetmesini ve ekonomik kalkınma bayramının ilçeye tanıtım ve hareketlilik kazandırması noktasında yararlı olacağını kaydettiler.

Samimi bir havada içerisinde geçen ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan toplantıda Seydişehir kültürünün yaşatılması için noktasında düşüncelerini belirten STK örgütleri kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmak için  bilgilerin kaleme alınarak yazılı hale getirilmesinin önemini vurguladılar.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da, belediye olarak kültürümüzü yaşatmak için gerekenin yapılacağını belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.