ak

BAŞKAN TUTAL’DAN 10 KASIM MESAJI

Güncel (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.11.2021 - 01:38, Güncelleme: 14.11.2021 - 01:15
 

BAŞKAN TUTAL’DAN 10 KASIM MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal, mesajında “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz” dedi. Başkan Tutal, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “10 Kasım, bir ülkenin haysiyetini koruyarak, örnek bir Cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renkleri ile kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü hatırlatmıştır. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından bugüne eğitimde, sağlıkta, sanayide, ekonomide ve diğer alanlarda hızla gelişmektedir. Bunun yanı sıra ülkemiz; temel insan hak ve özgürlüklerinin geliştirip yerleştirilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarının geçerli kılınması yolunda da önemli mesafeler almıştır.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatanımızı bölerek milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar’da olduğu gibi ülkemizin her bir köşesinde hak ettikleri cevabı layıkıyla vermiştir.   Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu mukaddes topraklarda ‘Ezan Dinmez, Bayrak İnmez’ diyerek, vatanımız üzerinde hain emelleri olanlara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir.   Ülkemiz, 2023 vizyonuyla, uygulamaya koyduğu reformlarla, güçlü ekonomik yapısıyla, teknolojik seviyesiyle, sosyal adaletiyle ve eğitim projeleriyle eksiksiz bir şekilde hayata geçirmek için bütün zamanların üstünde bir başarı içindedir. Bu başarının temelinde Atatürk’ün, şehit ve gazilerimizin manevi varlıklarından aldığımız güçle milletimizin azim ve gayretinin, birlik ve beraberlik duygusunun, ilerleme arzusunun ve çalışkanlığının büyük payı vardır. Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal, mesajında “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Başkan Tutal, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “10 Kasım, bir ülkenin haysiyetini koruyarak, örnek bir Cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.

Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renkleri ile kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü hatırlatmıştır. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından bugüne eğitimde, sağlıkta, sanayide, ekonomide ve diğer alanlarda hızla gelişmektedir. Bunun yanı sıra ülkemiz; temel insan hak ve özgürlüklerinin geliştirip yerleştirilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarının geçerli kılınması yolunda da önemli mesafeler almıştır. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatanımızı bölerek milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar’da olduğu gibi ülkemizin her bir köşesinde hak ettikleri cevabı layıkıyla vermiştir.   Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu mukaddes topraklarda ‘Ezan Dinmez, Bayrak İnmez’ diyerek, vatanımız üzerinde hain emelleri olanlara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir.

 

Ülkemiz, 2023 vizyonuyla, uygulamaya koyduğu reformlarla, güçlü ekonomik yapısıyla, teknolojik seviyesiyle, sosyal adaletiyle ve eğitim projeleriyle eksiksiz bir şekilde hayata geçirmek için bütün zamanların üstünde bir başarı içindedir. Bu başarının temelinde Atatürk’ün, şehit ve gazilerimizin manevi varlıklarından aldığımız güçle milletimizin azim ve gayretinin, birlik ve beraberlik duygusunun, ilerleme arzusunun ve çalışkanlığının büyük payı vardır. Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.