BAŞKAN TUTAL’DAN KOÇ AİLESİNE VE ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.05.2022 - 12:02, Güncelleme: 08.05.2022 - 12:02
 

BAŞKAN TUTAL’DAN KOÇ AİLESİNE VE ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘Anneler Günü’ nedeniyle vatan savunmasında evlatlarını kaybeden şehit anneleri Dudu Top, Gülseren Babuçcu ile hayatını engelli çocuklarına adayan anne Zeynep Koç’u evlerinde ziyaret etti.

Sabah saatlerinde beraberinde eşi Melek Tutal ile birlikte anneleri ziyaret eden Başkan Tutal, ilk olarak 3 çocuğu doğuştan Red Sendromu olan Zeynep Koç’u evinde ziyaret ederek “Anneler Günü’nü kutladı. Akabinde Başkan Tutal, şehit anneleri Dudu Top ve  Gülseren Pabuçcu'yu ziyaret edip ‘Anneler Günü’nü kutlayarak ellerini öptü. Onlar benim her şeyim, hayatımı onlara adadım diyen anne  Zeynep Koç,  "onlarsız bir hayatı düşünmüyorum. Onlar benim herşeyim. Tek sıkıntımız bize bir şey olursa çocuklarıma ne olur korkusu yaşıyorum. Büyük kızım sağlıklı damadım ile  birlikte çok yardımcı oluyorlar. Bakımlarında zorlanıyoruz ama asla onlar olmadan veya onlar doymadan gönlüm rahat etmiyor. Sadece beni ve ablalarını tanıdıkları için ancak bizimle hayatlarını idame ettiriyor, sadece sıvı gıda ile besleniyorlar” ifadelerini kullandı. Allah ecrini zayi etmesin sizlerden razı olsun diyen Başkan Tutal, "Allah sizden razı olsun. 3 evladınıza da gözünüz gibi bakıyorsunuz ve onlar için mücadele ediyorsunuz. Anneliğin tüm şefkatini ve merhametini sizde görüyorum. Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı. Vatanı ve milleti için canını seve seve feda eden şehitlerimizi şükranla yad ettiklerini belirten Başkan Tutal, “Vatanı, bayrağı ve milleti için hiç düşünmeden canını veren şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla yad ediyorum. Cenab-ı Allah ailelerine sabırlar ihsan eylesin. Sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Evlatlarınız bu vatan için toprağa düşmüş, bundan sonra onlar artık vatanın evlatları, bizlerin evlatlarıdır. Bu evlatlarımız vatanın birliği, beraberliği, dirliği ve düzeni için şahadet şerbetini içmişlerdir. İnşallah sizler de, bizler de onların şefaatine nail oluruz. Şehitlerimizi her zaman şükranla yad ediyoruz, onların yadigarlarının da başımızın üstünde yeri var. Şehit annelerimizin Anneler Gününü tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Tutal’ın ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden Anneler ise, “Bu günde bizleri hatırlamanız ve ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. Hüznü ve mutluluğu aynı anda yaşıyoruz. Şehit annesi olarak hüzünlüyüz ama ziyaretinizden dolayı da mutluyuz” ifadelerine yer verdiler.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘Anneler Günü’ nedeniyle vatan savunmasında evlatlarını kaybeden şehit anneleri Dudu Top, Gülseren Babuçcu ile hayatını engelli çocuklarına adayan anne Zeynep Koç’u evlerinde ziyaret etti.

Sabah saatlerinde beraberinde eşi Melek Tutal ile birlikte anneleri ziyaret eden Başkan Tutal, ilk olarak 3 çocuğu doğuştan Red Sendromu olan Zeynep Koç’u evinde ziyaret ederek “Anneler Günü’nü kutladı.

Akabinde Başkan Tutal, şehit anneleri Dudu Top ve  Gülseren Pabuçcu'yu ziyaret edip ‘Anneler Günü’nü kutlayarak ellerini öptü.

Onlar benim her şeyim, hayatımı onlara adadım diyen anne  Zeynep Koç,  "onlarsız bir hayatı düşünmüyorum. Onlar benim herşeyim. Tek sıkıntımız bize bir şey olursa çocuklarıma ne olur korkusu yaşıyorum. Büyük kızım sağlıklı damadım ile  birlikte çok yardımcı oluyorlar. Bakımlarında zorlanıyoruz ama asla onlar olmadan veya onlar doymadan gönlüm rahat etmiyor. Sadece beni ve ablalarını tanıdıkları için ancak bizimle hayatlarını idame ettiriyor, sadece sıvı gıda ile besleniyorlar” ifadelerini kullandı.

Allah ecrini zayi etmesin sizlerden razı olsun diyen Başkan Tutal, "Allah sizden razı olsun. 3 evladınıza da gözünüz gibi bakıyorsunuz ve onlar için mücadele ediyorsunuz. Anneliğin tüm şefkatini ve merhametini sizde görüyorum. Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

Vatanı ve milleti için canını seve seve feda eden şehitlerimizi şükranla yad ettiklerini belirten Başkan Tutal, “Vatanı, bayrağı ve milleti için hiç düşünmeden canını veren şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla yad ediyorum. Cenab-ı Allah ailelerine sabırlar ihsan eylesin. Sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Evlatlarınız bu vatan için toprağa düşmüş, bundan sonra onlar artık vatanın evlatları, bizlerin evlatlarıdır. Bu evlatlarımız vatanın birliği, beraberliği, dirliği ve düzeni için şahadet şerbetini içmişlerdir. İnşallah sizler de, bizler de onların şefaatine nail oluruz. Şehitlerimizi her zaman şükranla yad ediyoruz, onların yadigarlarının da başımızın üstünde yeri var. Şehit annelerimizin Anneler Gününü tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tutal’ın ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden Anneler ise, “Bu günde bizleri hatırlamanız ve ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. Hüznü ve mutluluğu aynı anda yaşıyoruz. Şehit annesi olarak hüzünlüyüz ama ziyaretinizden dolayı da mutluyuz” ifadelerine yer verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.