BAYRAMLAŞMA ADİLE BAYSAL KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2016 - 02:29, Güncelleme: 08.07.2016 - 02:29
 

BAYRAMLAŞMA ADİLE BAYSAL KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

BAYRAMLAŞMA ADİLE BAYSAL KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal ve diğer protokolün yanı sıra oda ve dernek yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve halkımızın katıldığı bayramlaşma töreninde Orman ve Su işleri bakan yardımcısı Harun Tüfekçi’de bulundu. Akyol mezarlığında şehitlik ziyareti ile başlayan resmi bayramlaşma töreni daha önceleri belediye düğün salonunda gerçekleşirken bu yıl ilk kez Adile Baysal Kültür evinde ki bayramlaşma ile devam etti. Bayramlaşmaya katılanlar daha sonra topluca ilçe Jandarma komutanlığını, cezaevini ve devlet hastanesini ziyaret ettiler.
BAYRAMLAŞMA ADİLE BAYSAL KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal ve diğer protokolün yanı sıra oda ve dernek yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve halkımızın katıldığı bayramlaşma töreninde Orman ve Su işleri bakan yardımcısı Harun Tüfekçi’de bulundu.

Akyol mezarlığında şehitlik ziyareti ile başlayan resmi bayramlaşma töreni daha önceleri belediye düğün salonunda gerçekleşirken bu yıl ilk kez Adile Baysal Kültür evinde ki bayramlaşma ile devam etti.

Bayramlaşmaya katılanlar daha sonra topluca ilçe Jandarma komutanlığını, cezaevini ve devlet hastanesini ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.