BELEDİYEDEN ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.04.2022 - 12:45, Güncelleme: 30.04.2022 - 12:45
 

BELEDİYEDEN ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Seydişehir Belediyesi SEYPAŞ çalışanlarının Nisan ayı maaşları bayram öncesi hesaplarına yatırılacak.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye çalışanlarının Nisan ayı maaşlarının, Ramazan Bayramı öncesi ödeneceğini kaydetti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı öncesinde SEYPAŞ A.Ş bünyesinde çalışan personelin ihtiyaçlarını karşılamaları açısından böyle bir çalışmaya karar verdiklerini kaydetti. Başkan Tutal ”Seydişehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu vesile ile bir kez daha, değerli mesai arkadaşlarımın aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günlerde harcama yapmaları için maaşlarını 15 gün erkene çektik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı bayramlar dileklerimi iletiyor. Aileleri ile birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum “ifadelerini kulandı.        
Seydişehir Belediyesi SEYPAŞ çalışanlarının Nisan ayı maaşları bayram öncesi hesaplarına yatırılacak.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye çalışanlarının Nisan ayı maaşlarının, Ramazan Bayramı öncesi ödeneceğini kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı öncesinde SEYPAŞ A.Ş bünyesinde çalışan personelin ihtiyaçlarını karşılamaları açısından böyle bir çalışmaya karar verdiklerini kaydetti.

Başkan Tutal ” Seydişehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu vesile ile bir kez daha, değerli mesai arkadaşlarımın aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günlerde harcama yapmaları için maaşlarını 15 gün erkene çektik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı bayramlar dileklerimi iletiyor. Aileleri ile birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum “ifadelerini kulandı.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.