BELEDİYEDEN "SAVUNUCULUK ve KAMPANYA YÖNETİMİ" EĞİTİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2014 - 12:37, Güncelleme: 11.12.2014 - 12:37
 

BELEDİYEDEN "SAVUNUCULUK ve KAMPANYA YÖNETİMİ" EĞİTİMİ

25-28. Aralık 2014 tarihleri arasında Adile Baysal Kültür evinde düzenlenecek. Eğitimi Uzman Asuman Tongarlak, Filiz Aysel, Tuba Canseli vereceği öğrenildi.

25-28. Aralık 2014 tarihleri arasında Adile Baysal Kültür evinde  düzenlenecek. Eğitimi Uzman Asuman Tongarlak, Filiz Aysel, Tuba Canseli vereceği öğrenildi. Demokrasi kültürünü yaygınlaştırmak, birlikte yaşama kültürünü geliştirmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak  için eğitimin organize edildiğini kaydeden Belediye başkanı Mehmet Tutal, her yaştan insanların katılımıyla işbirliğinin artırılması ve çözüm üretilmesi hedeflenmektedir dedi. Tutal, ‘’ Günümüz siyaset ve sivil toplum gündeminin en önemli konularından biri olan “Seçim” kavramının gençlerin bakış açısıyla yerel boyutta ve yerel mekanizmaların çalışmalarının irdelenmesiyle seçim sürecine gençlerin katılımı kapsamında farkındalığının artırılmasını sağlamak amacıyla eğitimi planladık’’dedi. Katılımcıların Seydişehir belediyesi Internet sitesinde başvurabilecekleri belirtildi.
25-28. Aralık 2014 tarihleri arasında Adile Baysal Kültür evinde düzenlenecek. Eğitimi Uzman Asuman Tongarlak, Filiz Aysel, Tuba Canseli vereceği öğrenildi.

25-28. Aralık 2014 tarihleri arasında Adile Baysal Kültür evinde  düzenlenecek. Eğitimi Uzman Asuman Tongarlak, Filiz Aysel, Tuba Canseli vereceği öğrenildi.

Demokrasi kültürünü yaygınlaştırmak, birlikte yaşama kültürünü geliştirmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak  için eğitimin organize edildiğini kaydeden Belediye başkanı Mehmet Tutal, her yaştan insanların katılımıyla işbirliğinin artırılması ve çözüm üretilmesi hedeflenmektedir dedi.

Tutal, ‘’ Günümüz siyaset ve sivil toplum gündeminin en önemli konularından biri olan “Seçim” kavramının gençlerin bakış açısıyla yerel boyutta ve yerel mekanizmaların çalışmalarının irdelenmesiyle seçim sürecine gençlerin katılımı kapsamında farkındalığının artırılmasını sağlamak amacıyla eğitimi planladık’’dedi.

Katılımcıların Seydişehir belediyesi Internet sitesinde başvurabilecekleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.