Çavuşoğlu Öğrencileri Galatasaray Maçına Davet Etti

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.01.2022 - 16:48, Güncelleme: 18.01.2022 - 16:48
 

Çavuşoğlu Öğrencileri Galatasaray Maçına Davet Etti

Seydişehir’de Kaymakamlığın düzenlediği kariyer günlerine konuşmacı olarak katılan Alanya Spor Başkanı Hasan Çavuşoğlu seminere katılan öğrencileri Alanyaspor-Galatasaray maçına davet etti.

Çavuşoğlu alt yapı sağlanırsa Alanyaspor alt yapı futbol okulunu Seydişehir’de açmayı buradaki çocukları geleceğin futbolcusu olarak yetiştireceklerini söyledi. Dış İşler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi Alanyaspor’un Başkanı Hasan Çavuşoğlu Seydişehir Belediye Düğün Salonunda Kaymakamlığın düzenlediği kariyer günlerine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul müdürleri, Öğretmenler ve 12.sınıf öğrencileri katıldı. İlçemizde düzenlenen kariyer günleri programının bu seferki konuğu hem teknik direktör, hem kulüp başkanı aynı zamanda da işadamı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ydu. Ailesi, yaşan tarzı, kulüp başkanlığı ve iş kollarındaki yoğun çalışma temposu ve başarılarından örneklere bilgi aktaran Çavuşoğlu konuşmasının sonunda programa katılan öğrencileri önümüzdeki haftalarda oynanacak Alanyaspor-Galatasaray maçına davet ederek maça gelmek isteyen öğrenciler için otobüs göndereceğini sözünü verdi. Ayrıca tesislerde imkan sağlanırsa Seydişehir’e Alanyaspor futbol okulu açmayı düşündüklerini de belirten Çavuşoğlu: “Seydişehir’i memleketimiz gibi görüyoruz. Siz çocuklarımızı geleceğin futbolcusu olarak yetiştirmek için Seydişehir’e Alanyaspor futbol okulu açmayı düşünüyorum” dedi.  
Seydişehir’de Kaymakamlığın düzenlediği kariyer günlerine konuşmacı olarak katılan Alanya Spor Başkanı Hasan Çavuşoğlu seminere katılan öğrencileri Alanyaspor-Galatasaray maçına davet etti.

Çavuşoğlu alt yapı sağlanırsa Alanyaspor alt yapı futbol okulunu Seydişehir’de açmayı buradaki çocukları geleceğin futbolcusu olarak yetiştireceklerini söyledi.

Dış İşler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi Alanyaspor’un Başkanı Hasan Çavuşoğlu Seydişehir Belediye Düğün Salonunda Kaymakamlığın düzenlediği kariyer günlerine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul müdürleri, Öğretmenler ve 12.sınıf öğrencileri katıldı.

İlçemizde düzenlenen kariyer günleri programının bu seferki konuğu hem teknik direktör, hem kulüp başkanı aynı zamanda da işadamı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ydu.

Ailesi, yaşan tarzı, kulüp başkanlığı ve iş kollarındaki yoğun çalışma temposu ve başarılarından örneklere bilgi aktaran Çavuşoğlu konuşmasının sonunda programa katılan öğrencileri önümüzdeki haftalarda oynanacak Alanyaspor-Galatasaray maçına davet ederek maça gelmek isteyen öğrenciler için otobüs göndereceğini sözünü verdi.

Ayrıca tesislerde imkan sağlanırsa Seydişehir’e Alanyaspor futbol okulu açmayı düşündüklerini de belirten Çavuşoğlu: “Seydişehir’i memleketimiz gibi görüyoruz. Siz çocuklarımızı geleceğin futbolcusu olarak yetiştirmek için Seydişehir’e Alanyaspor futbol okulu açmayı düşünüyorum” dedi.

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.