"Çok kuvvetli sağanak yağış" uyarısı

Yaşam 06.12.2021 - 18:01, Güncelleme: 06.12.2021 - 18:01
 

"Çok kuvvetli sağanak yağış" uyarısı

Yetkililer Seydişehir'de Çarşamba gününe kadar sürecek olan sağanak yağış için vatandaşları uyardı.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bu gece saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Konya'nın  Beyşehir, Derebucak, Ahırlı, Yalıhüyük, Seydişehir, Bozkır, Hadim e Taşkent  ilçelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli olacağı tahmin edildiği belirtildi. Yetkililer; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Kuvvetli ve şiddetli yağışların 08 Aralık 2021 Çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklendiği bildirildi.
Yetkililer Seydişehir'de Çarşamba gününe kadar sürecek olan sağanak yağış için vatandaşları uyardı.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bu gece saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Konya'nın  Beyşehir, Derebucak, AhırlıYalıhüyükSeydişehirBozkırHadim e Taşkent  ilçelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli olacağı tahmin edildiği belirtildi.

Yetkililer; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kuvvetli ve şiddetli yağışların 08 Aralık 2021 Çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklendiği bildirildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.