Devecioğlu, Termal Otelin Sunumunu Yaptı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.04.2022 - 15:22, Güncelleme: 06.04.2022 - 15:23
 

Devecioğlu, Termal Otelin Sunumunu Yaptı

Termal yatırımcılarından Devecioğlu Grup, Seydişehir Belediye Meclisine yapacağı beş yıldızlı otel ile ilgili sunum yaptı.

Belediye Düğün Salonunda, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında toplanan belediye meclis toplantısında 100 Milyon TL’ye mal olacak beş yıldızlı Thermal & Spa Convention Center otel sunumunu yapan şehrimizin firması Devecioğlu Grup mayıs ayının sonuna doğru projesini sunarak inşaata başlayacağını bildirdi.   3 yıl içerisinde inşaatı bitirilmesi hedeflenen Convention Center otel; 96 odalı, 240 kişi kapasiteli, Özel aile banyoları, Sauna spa merkezi, Özel balayı odaları, Elit düğün salonunu ve çok amaçlı toplantı salonunu da içinde barındıracak. Seydişehir Belediyesi tarafından 31.01.2022 tarihinde Devecioğlu Grup ile beraber üç büyük firma Ketirağılları bölgesinde bulunan termal alanına üç ay içerisinde projelerini sunmak ve üç yıl içerisinde bitirmek şartıyla arsa satışı yapılmıştı.
Termal yatırımcılarından Devecioğlu Grup, Seydişehir Belediye Meclisine yapacağı beş yıldızlı otel ile ilgili sunum yaptı.

Belediye Düğün Salonunda, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında toplanan belediye meclis toplantısında 100 Milyon TL’ye mal olacak beş yıldızlı Thermal & Spa Convention Center otel sunumunu yapan şehrimizin firması Devecioğlu Grup mayıs ayının sonuna doğru projesini sunarak inşaata başlayacağını bildirdi.  

3 yıl içerisinde inşaatı bitirilmesi hedeflenen Convention Center otel; 96 odalı, 240 kişi kapasiteli, Özel aile banyoları, Sauna spa merkezi, Özel balayı odaları, Elit düğün salonunu ve çok amaçlı toplantı salonunu da içinde barındıracak.

Seydişehir Belediyesi tarafından 31.01.2022 tarihinde Devecioğlu Grup ile beraber üç büyük firma Ketirağılları bölgesinde bulunan termal alanına üç ay içerisinde projelerini sunmak ve üç yıl içerisinde bitirmek şartıyla arsa satışı yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.