ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN SERGİSİ GÖRÜLMEYE DEĞER… (videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.05.2022 - 16:08, Güncelleme: 10.05.2022 - 16:14
 

ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN SERGİSİ GÖRÜLMEYE DEĞER… (videolu)

Seydişehir İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Ümit Çocukları Derneğindeki engelli öğrencilerin açmış olduğu kurs ürünleri sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Duygulu anlarında yaşandığı serginin açılışında konfeti patlatarak Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı karşılayan engelli kursiyerler şarkı söyleyip birlikte oynadılar. Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, haziran ayı başında yapılacak yılsonu sergisi öncesi düzenlenen bu etkinliğe katılım ve verdikleri destekten dolayı Kaymakam Pişkin ve Belediye Başkanı Tutal’a teşekkür etti. Daha sonra kurs öğretmeni Derya Doğan, sergi açılış törenine katılan misafirlere, engelli kurs öğrencilerinin yaptığı birbirinden farklı ürünlerini tanıttı. Sergi; pasta kesimi ve ikram ile sona erdi.  
Seydişehir İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Ümit Çocukları Derneğindeki engelli öğrencilerin açmış olduğu kurs ürünleri sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Duygulu anlarında yaşandığı serginin açılışında konfeti patlatarak Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı karşılayan engelli kursiyerler şarkı söyleyip birlikte oynadılar.

Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, haziran ayı başında yapılacak yılsonu sergisi öncesi düzenlenen bu etkinliğe katılım ve verdikleri destekten dolayı Kaymakam Pişkin ve Belediye Başkanı Tutal’a teşekkür etti.

Daha sonra kurs öğretmeni Derya Doğan, sergi açılış törenine katılan misafirlere, engelli kurs öğrencilerinin yaptığı birbirinden farklı ürünlerini tanıttı.

Sergi; pasta kesimi ve ikram ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.