Eski İlçe Emniyet Müdürü Özdemir Asker Arkadaşlarına Konya’yı Gezdirdi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.05.2022 - 21:29, Güncelleme: 15.05.2022 - 21:29
 

Eski İlçe Emniyet Müdürü Özdemir Asker Arkadaşlarına Konya’yı Gezdirdi

Seydişehir eski İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir Çanakkale’de askerlik yaptığı 33 arkadaşını Konya’da misafir etti.

Çanakkale Gelibolu ilçesinde askerlik görevini yapan, Türkiye'nin değişik illerinde ikamet eden 33 asker arkadaşı 35 yıl sonra Seydişehir eski İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir'in daveti üzerine Konya'da bir araya geldi. Konya polis evinde asker arkadaşlarını ağırlayan Kasım Özdemir 35 yıl sonra gerçekleşen bu ziyaretten ve buluşmadan çok memnun olduğunu belirtti. Ziyaretin birinci günü Konya'nın tarihi yerlerinden Sille ve Sille Barajı ile Kelebekler Vadisi’ne gezi düzenlendi. Topluca polis evinde akşam yemeği yedikten sonra yıllar sonra bir araya gelen asker arkadaşları uzun uzun sohbet edip hasret giderdi. İkinci gün Mevlânâ Türbesini ve şehitliği ziyaret edip dua eden grup daha sonra topluca Türkiye Harp Malulü, Gaziler- Şehit Dul Ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Süleyman Ege ziyaretten çok memnuniyet duyduğunu dile getirip, tüm arkadaşları adına Kasım Özdemir'e şehitler anısına hazırlamış oldukları tabak plaket ve kendi kaleminden yazmış olduğu kitabı hediye etti. Şehir turunun ardından 35 yıl sonra Konya’da buluşan asker arkadaşları Konya ziyaretinden memnun ve mutlu olduklarını belirtip, daha fazla katılımla tekrar buluşmak dilekleriyle memleketlerine gitmek üzere vedalaşıp Konya'dan ayrıldılar.
Seydişehir eski İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir Çanakkale’de askerlik yaptığı 33 arkadaşını Konya’da misafir etti.

Çanakkale Gelibolu ilçesinde askerlik görevini yapan, Türkiye'nin değişik illerinde ikamet eden 33 asker arkadaşı 35 yıl sonra Seydişehir eski İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir'in daveti üzerine Konya'da bir araya geldi.

Konya polis evinde asker arkadaşlarını ağırlayan Kasım Özdemir 35 yıl sonra gerçekleşen bu ziyaretten ve buluşmadan çok memnun olduğunu belirtti. Ziyaretin birinci günü Konya'nın tarihi yerlerinden Sille ve Sille Barajı ile Kelebekler Vadisi’ne gezi düzenlendi. Topluca polis evinde akşam yemeği yedikten sonra yıllar sonra bir araya gelen asker arkadaşları uzun uzun sohbet edip hasret giderdi. İkinci gün Mevlânâ Türbesini ve şehitliği ziyaret edip dua eden grup daha sonra topluca Türkiye Harp Malulü, Gaziler- Şehit Dul Ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Dernek başkanı Süleyman Ege ziyaretten çok memnuniyet duyduğunu dile getirip, tüm arkadaşları adına Kasım Özdemir'e şehitler anısına hazırlamış oldukları tabak plaket ve kendi kaleminden yazmış olduğu kitabı hediye etti.

Şehir turunun ardından 35 yıl sonra Konya’da buluşan asker arkadaşları Konya ziyaretinden memnun ve mutlu olduklarını belirtip, daha fazla katılımla tekrar buluşmak dilekleriyle memleketlerine gitmek üzere vedalaşıp Konya'dan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.