sçim

Gençlerimiz Ülkemizi En Güçlü Şekilde Temsil Edeceklerdir

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.05.2022 - 12:18, Güncelleme: 19.05.2022 - 12:18
 

Gençlerimiz Ülkemizi En Güçlü Şekilde Temsil Edeceklerdir

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atalay mesajında, Gençlik ve Spor Bayramının 103 yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz dedi.  Kurtuluş mücadelemizi fiilen başlatan bu tarihin çok önemli olduğunun altını çizen Atalay,” Bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu mücadele zulme, eziyete, işgal ve istilaya başkaldırışın destansı bir hikâyesidir. Atatürk 19 Mayıs’ı, gençlerimize armağan etmesi, onlara verdiği değerin bir göstergesidir. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin görevidir. Bizlerin de gençlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak bu gençler; bilimde, fende, ilimde ve de teknolojide ülkemizi en yüksek  seviyeye taşıyacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atalay mesajında, Gençlik ve Spor Bayramının 103 yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz dedi.

 Kurtuluş mücadelemizi fiilen başlatan bu tarihin çok önemli olduğunun altını çizen Atalay,” Bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu mücadele zulme, eziyete, işgal ve istilaya başkaldırışın destansı bir hikâyesidir.
Atatürk 19 Mayıs’ı, gençlerimize armağan etmesi, onlara verdiği değerin bir göstergesidir. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin görevidir. Bizlerin de gençlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak bu gençler; bilimde, fende, ilimde ve de teknolojide ülkemizi en yüksek  seviyeye taşıyacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.