GÖZÜ GİBİ BAKTIĞI KADİRİN PINARINA ÇEŞME YAPTIRDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.07.2022 - 13:05, Güncelleme: 26.07.2022 - 13:07
 

GÖZÜ GİBİ BAKTIĞI KADİRİN PINARINA ÇEŞME YAPTIRDI

İlçemizde yirmi yıldır Beldibi mevkiindeki Kadirin Pınarı ile ilgilenen Kadir Parıltı şimdide buraya iki çeşme yaptırdı.

Dikilen ağaçların korunması için pınarın etrafına çekilen tel örgülerin birileri tarafından alınmasına üzülen Kadir Parıltı, buranın Pınarbaşı, Kuğulu gibi park yapılmasını ilgililerden talep etti.  Tek isteğinin Seydişehir’de Kuğulu ve Pınarbaşı gibi birde Beldibi Parkının olmasını isteyen Kadir Amca (91) 20 yıldır doğa güzelliği olan Kadirin Pınarı ile ilgilendiğinin bundan sonrada ilgilenmeye devam edeceğini, geçen yıl başlattığı pınarın etrafındaki yenileme çalışmalarına Seydişehir Belediyesi’nin büyük katkısı olduğunu yaptırdığı çeşmeler içinde Eti Alüminyum A.Ş. nin kolaylık sağladığını belirterek Seydişehir Belediyesi ve Eti Alüminyum A.Ş. ye teşekkür etti. Pınarın yenileme çalışmalarından sonra Belediye tarafından ağaçlandırıldığını, dikilen ağaçları hayvanlardan korumak için etrafına tel örgü çekildiğini söyleyen Kadir Parıltı: “Bu çekilen tel örgüler maalesef birileri tarafından çalınmış. Belediye Başkanımdan tek ricam şimdiye kadar gösterdiği ilgisini buranın kontrollü park olması içinde göstermesi.” dedi.      
İlçemizde yirmi yıldır Beldibi mevkiindeki Kadirin Pınarı ile ilgilenen Kadir Parıltı şimdide buraya iki çeşme yaptırdı.

Dikilen ağaçların korunması için pınarın etrafına çekilen tel örgülerin birileri tarafından alınmasına üzülen Kadir Parıltı, buranın Pınarbaşı, Kuğulu gibi park yapılmasını ilgililerden talep etti.

 Tek isteğinin Seydişehir’de Kuğulu ve Pınarbaşı gibi birde Beldibi Parkının olmasını isteyen Kadir Amca (91) 20 yıldır doğa güzelliği olan Kadirin Pınarı ile ilgilendiğinin bundan sonrada ilgilenmeye devam edeceğini, geçen yıl başlattığı pınarın etrafındaki yenileme çalışmalarına Seydişehir Belediyesi’nin büyük katkısı olduğunu yaptırdığı çeşmeler içinde Eti Alüminyum A.Ş. nin kolaylık sağladığını belirterek Seydişehir Belediyesi ve Eti Alüminyum A.Ş. ye teşekkür etti.

Pınarın yenileme çalışmalarından sonra Belediye tarafından ağaçlandırıldığını, dikilen ağaçları hayvanlardan korumak için etrafına tel örgü çekildiğini söyleyen Kadir Parıltı: “Bu çekilen tel örgüler maalesef birileri tarafından çalınmış. Belediye Başkanımdan tek ricam şimdiye kadar gösterdiği ilgisini buranın kontrollü park olması içinde göstermesi.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.