GÜREŞE DAVULLU ZURNALI DAVET (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 05.08.2022 - 14:33, Güncelleme: 05.08.2022 - 14:36
 

GÜREŞE DAVULLU ZURNALI DAVET (Videolu)

Seydişehir Belediyesi tarafından “Seydişehir Yağlı Pehlivan Güreşleri” ne müzikli davet.

7 Ağustos Pazar günü Kuğulu Parkta saat 09:00 da başlayacak 3.Seydişehir Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet için davul-zurna-klarnetten oluşan yağlı güreş musikisi ekibi Seydişehir’in cadde ve sokaklarında verdiği müzik ziyafetiyle halkımızı güreş müsabakalarına davet etti. Seyid Harun Cami’sinde cuma namazı sonrası cemaati de davet eden yağlı güreş musikisi ekibinin çaldığı ezgiye vatandaşlar da oynayarak eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.  
Seydişehir Belediyesi tarafından “Seydişehir Yağlı Pehlivan Güreşleri” ne müzikli davet.

7 Ağustos Pazar günü Kuğulu Parkta saat 09:00 da başlayacak 3.Seydişehir Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet için davul-zurna-klarnetten oluşan yağlı güreş musikisi ekibi Seydişehir’in cadde ve sokaklarında verdiği müzik ziyafetiyle halkımızı güreş müsabakalarına davet etti.

Seyid Harun Cami’sinde cuma namazı sonrası cemaati de davet eden yağlı güreş musikisi ekibinin çaldığı ezgiye vatandaşlar da oynayarak eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.