İl Sağlık Müdürü ile Hastanenin Durumu Değerlendirildi

Sağlık (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.12.2021 - 14:08, Güncelleme: 08.12.2021 - 14:08
 

İl Sağlık Müdürü ile Hastanenin Durumu Değerlendirildi

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz, Devlet Hastanesinin son durumuyla ilgili İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç’la görüştü.

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Havva TURAÇ CİNGÖZ, Başhekim Yardımcısı Dt. Yunus AÇIKGÖZ ve Acil Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Ersin ASLAN İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet KOÇ'u makamında ziyaret etti. İl sağlık müdürü ve hizmet başkanları ile hastanenin genel durumu, ek binanın fiziksel problemleri, doktor ve personel ihtiyacı, hizmete açılması düşünülen yeni birimler ve Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak olan yeni bina hakkında istişare yaptılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. KOÇ, Seydişehir Devlet Hastanesi ile bizzat ilgilendiğini, hastane yönetimi ile koordineli hareket ederek Seydişehir Sağlık Hizmetlerinde kalite ve verimliliği artırmayı planladıklarını ve bu yolda önemli mesafeler alındığını söyledi. Görüşmelerin çok verimli geçtiğini söyleyen Başhekim Havva Turaç Cingöz, gerek hastanenin fiziksel şartları gerekse de doktor ve personel ihtiyacı noktasında kısa süre içerisinde olumlu gelişmelerin beklendiğini ifade ederek, desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet KOÇ ve hizmet başkanlarına teşekkür etti.
Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz, Devlet Hastanesinin son durumuyla ilgili İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç’la görüştü.

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Havva TURAÇ CİNGÖZ, Başhekim Yardımcısı Dt. Yunus AÇIKGÖZ ve Acil Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Ersin ASLAN İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet KOÇ'u makamında ziyaret etti.

İl sağlık müdürü ve hizmet başkanları ile hastanenin genel durumu, ek binanın fiziksel problemleri, doktor ve personel ihtiyacı, hizmete açılması düşünülen yeni birimler ve Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak olan yeni bina hakkında istişare yaptılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. KOÇ, Seydişehir Devlet Hastanesi ile bizzat ilgilendiğini, hastane yönetimi ile koordineli hareket ederek Seydişehir Sağlık Hizmetlerinde kalite ve verimliliği artırmayı planladıklarını ve bu yolda önemli mesafeler alındığını söyledi.

Görüşmelerin çok verimli geçtiğini söyleyen Başhekim Havva Turaç Cingöz, gerek hastanenin fiziksel şartları gerekse de doktor ve personel ihtiyacı noktasında kısa süre içerisinde olumlu gelişmelerin beklendiğini ifade ederek, desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet KOÇ ve hizmet başkanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.