STK’LAR POLİS HAFTASINI KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2019 - 02:45, Güncelleme: 08.04.2019 - 02:45
 

STK’LAR POLİS HAFTASINI KUTLADI

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.

Emniyet Müdür’ü Özdemir’in ziyaretine; Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, MÜSAİD Başkanı Av. Mustafa Akman, Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünver, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Minibüsçüler Odası Başkanı İsmail Berber, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Çelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ümit çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Sürer, Suğla Su Ürünleri kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı. Polis haftası kutlama ziyaretinde, Emniyet Müdürü Özdemir ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, Seydişehir’de ki asayiş ve huzur ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Toplumun huzuru ve güveni için 24 saat iş başında olduklarını belirterek Özdemir; “Bizim görevimiz halkımızın huzur ve görevini sağlamaktır. Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri olarak sizleri gördüğün bir eksiklik veya yapılmasını istediğiniz bir şey var ise söyleyiniz, bu iş birliği bizim için önemlidir.” diyerek Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerine ilçedeki asayiş ve huzur konusunda düşüncelerini sordu. Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ise; “Seydişehir huzurlu ve güvenilir ilçeleri içinde önde geliyor. Polis teşkilatının çalışmalarından dolayı sizin nezdinizde Polis teşkilatına teşekkür ediyoruz.” Diyerek Sivil Toplum Örgütleri olarak Polis Teşkilatının yanında olduklarını gösterdi. 
Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.

Emniyet Müdür’ü Özdemir’in ziyaretine; Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, MÜSAİD Başkanı Av. Mustafa Akman, Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünver, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Minibüsçüler Odası Başkanı İsmail Berber, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Çelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ümit çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Sürer, Suğla Su Ürünleri kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı.

Polis haftası kutlama ziyaretinde, Emniyet Müdürü Özdemir ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, Seydişehir’de ki asayiş ve huzur ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Toplumun huzuru ve güveni için 24 saat iş başında olduklarını belirterek Özdemir; “Bizim görevimiz halkımızın huzur ve görevini sağlamaktır. Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri olarak sizleri gördüğün bir eksiklik veya yapılmasını istediğiniz bir şey var ise söyleyiniz, bu iş birliği bizim için önemlidir.” diyerek Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerine ilçedeki asayiş ve huzur konusunda düşüncelerini sordu.

Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ise; “Seydişehir huzurlu ve güvenilir ilçeleri içinde önde geliyor. Polis teşkilatının çalışmalarından dolayı sizin nezdinizde Polis teşkilatına teşekkür ediyoruz.” Diyerek Sivil Toplum Örgütleri olarak Polis Teşkilatının yanında olduklarını gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.