sçim

BEKLENEN GÜN GELDİ 65 YAŞ ÜSTÜ PARKLARDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2020 - 01:17, Güncelleme: 10.05.2020 - 01:17
 

BEKLENEN GÜN GELDİ 65 YAŞ ÜSTÜ PARKLARDA

Korona virüs tedbirleri ile kademeli olarak başlayan normale dönüş kapsamında 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü vatandaşlar parklara akın etti.

Sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırılan 65 yaş üstü vatandaşlar, 50 gün sonra ilk kez sokağa çıkarak parklarda bol bol yürüyüş yaptı. Belediye önü Milli İrade Meydanında bulunan parkta bugün büyüklerimize ev sahipliği yaptı. Uzun zaman sonra ilk kez evden çıkan ve gezmenin tadını çıkaran yaşlılarımızla yaptığımız küçük sohbette 50 günlük süreçlerini anlatmalarını istedik. Büyüklerimiz bu süreci şöyle anlattı. “Evde çok sıkıldık, televizyon olmasa vakit geçmiyordu. Bu yüzden bugünü sabırsızlıkla bekledik. Ayrıca sağlığımızdan da endişeliydik. Çünkü yürüyüş yapamadığımız için ayaklarımız tutuldu.  İnşallah artık hayat normale döner de herkes rahat bir nefes alıryoksa evde kafayı yiyeceğiz” dediler. Vatandaşların sosyal mesafe ve maske takma kuralına da uydukları gözden kaçmadı. Arzu Saylam
Korona virüs tedbirleri ile kademeli olarak başlayan normale dönüş kapsamında 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü vatandaşlar parklara akın etti.

Sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırılan 65 yaş üstü vatandaşlar, 50 gün sonra ilk kez sokağa çıkarak parklarda bol bol yürüyüş yaptı. Belediye önü Milli İrade Meydanında bulunan parkta bugün büyüklerimize ev sahipliği yaptı.

Uzun zaman sonra ilk kez evden çıkan ve gezmenin tadını çıkaran yaşlılarımızla yaptığımız küçük sohbette 50 günlük süreçlerini anlatmalarını istedik.

Büyüklerimiz bu süreci şöyle anlattı. “Evde çok sıkıldık, televizyon olmasa vakit geçmiyordu. Bu yüzden bugünü sabırsızlıkla bekledik. Ayrıca sağlığımızdan da endişeliydik. Çünkü yürüyüş yapamadığımız için ayaklarımız tutuldu.  İnşallah artık hayat normale döner de herkes rahat bir nefes alıryoksa evde kafayı yiyeceğiz” dediler.

Vatandaşların sosyal mesafe ve maske takma kuralına da uydukları gözden kaçmadı.

Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.