Karı koca, sağlık çalışanları için ücretsiz tulum üretiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2020 - 12:05, Güncelleme: 12.05.2020 - 12:05
 

Karı koca, sağlık çalışanları için ücretsiz tulum üretiyor

Halk eğitim merkezinde usta öğretici kadın, eşiyle, sağlık personeli için ücretsiz koruyucu tulum üretiyor.

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Türkiye'de görülmesiyle cerrahi maske üretimine başlayan Seydişehir Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, şimdi de koruyucu tulum dikiyor. Usta öğretici Gülizar Tunca da eşi İlhan Tunca ile kendi iş yerlerinde gönüllü olarak merkez adına tulum üretimi yapıyor. Gülizar Tunca, bu zor günlerde sağlık çalışanlarına kendi imkanları doğrultusunda destek olmak istediklerini söyledi. İlhan Tunca ise emekli jandarma personeli olduğunu anlatarak, "Devletimize, milletimize faydamız olması amacıyla, severek, gönüllü olarak tulum dikiyoruz." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar da salgın sürecinde Kız Meslek Lisesinde maske üretimi yaptıklarını belirtti. Daha sonra filyasyon ekibinin ihtiyacı olan koruyucu tulum üretmeye başladıklarını dile getiren Kibar, "Ürettiğimiz maske ve tulumları Seydişehir'deki sağlıkçılarımıza teslim ediyoruz. Halk Eğitim Merkezi olarak 50 bin maske ürettik, hastanemize, sağlık çalışanlarına ve resmi dairelere teslim ettik." dedi.
Halk eğitim merkezinde usta öğretici kadın, eşiyle, sağlık personeli için ücretsiz koruyucu tulum üretiyor.

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Türkiye'de görülmesiyle cerrahi maske üretimine başlayan Seydişehir Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, şimdi de koruyucu tulum dikiyor.

Usta öğretici Gülizar Tunca da eşi İlhan Tunca ile kendi iş yerlerinde gönüllü olarak merkez adına tulum üretimi yapıyor.

Gülizar Tunca, bu zor günlerde sağlık çalışanlarına kendi imkanları doğrultusunda destek olmak istediklerini söyledi.

İlhan Tunca ise emekli jandarma personeli olduğunu anlatarak, "Devletimize, milletimize faydamız olması amacıyla, severek, gönüllü olarak tulum dikiyoruz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar da salgın sürecinde Kız Meslek Lisesinde maske üretimi yaptıklarını belirtti.

Daha sonra filyasyon ekibinin ihtiyacı olan koruyucu tulum üretmeye başladıklarını dile getiren Kibar, "Ürettiğimiz maske ve tulumları Seydişehir'deki sağlıkçılarımıza teslim ediyoruz. Halk Eğitim Merkezi olarak 50 bin maske ürettik, hastanemize, sağlık çalışanlarına ve resmi dairelere teslim ettik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.