BAŞKAN TUTAL'IN ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2020 - 12:40, Güncelleme: 14.05.2020 - 12:40
 

BAŞKAN TUTAL'IN ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal; her insanın birer engelli adayı olduğunu ve herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini, sevgisizlik ve merhametsizliğin ise en büyük engel olduğunu kaydetti. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın  insanlık görevi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bizler insana değer veren bir neslin evlatlarıyız. Herkesi eksikliği ve kusurlarıyla sevdiğimizde yaşamımız daha güzel ve daha anlamlı olacaktır. Bizim için asıl engel sevgisizlik, merhametsizlik ve hoşgörüsüzlüktür. Seydişehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren de engelli kardeşlerimize yönelik gerekli çalışmalarımızı  gerçekleştiriyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları problemler sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Seydişehir Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin önündeki asıl engelleri kaldırmak ve kardeşlerimizin sosyal hayata dâhil olabilmeleri için kültürel ve sosyal içerikli projelerimizle kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.  Biz sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, engelli kardeşlerimizin , ilçemizde daha rahat bir şekilde yaşamlarına devam edebilmeleri için gerekli tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm engelli bireylerin  10 -16 Mayıs Engelliler haftasını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim" dedi.        
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal; her insanın birer engelli adayı olduğunu ve herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini, sevgisizlik ve merhametsizliğin ise en büyük engel olduğunu kaydetti.

Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın  insanlık görevi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bizler insana değer veren bir neslin evlatlarıyız. Herkesi eksikliği ve kusurlarıyla sevdiğimizde yaşamımız daha güzel ve daha anlamlı olacaktır. Bizim için asıl engel sevgisizlik, merhametsizlik ve hoşgörüsüzlüktür. Seydişehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren de engelli kardeşlerimize yönelik gerekli çalışmalarımızı  gerçekleştiriyoruz.

Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları problemler sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Seydişehir Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin önündeki asıl engelleri kaldırmak ve kardeşlerimizin sosyal hayata dâhil olabilmeleri için kültürel ve sosyal içerikli projelerimizle kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

 Biz sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, engelli kardeşlerimizin , ilçemizde daha rahat bir şekilde yaşamlarına devam edebilmeleri için gerekli tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm engelli bireylerin  10 -16 Mayıs Engelliler haftasını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.