Özçelik-İş Sendikası Bayram Mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 12:00, Güncelleme: 23.05.2020 - 12:00
 

Özçelik-İş Sendikası Bayram Mesajı

Özçelik-İş Sendikası Bayram Mesajı

Özçelik-İş Sendikası Şube Başkan’ı Hüseyin KABAN; ‘’Hep birlikte rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ardından, bayrama ulaşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm teşkilatımızın, üyelerimizin ve ailelerinin bayramını yürekten kutluyorum” dedi. Şube Başkanı’mız; Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: Bayramlarımız, köklü geçmişimizin bize öğrettiği geleneklerimizin geleceğe aktarılmasında da önemli bir yere sahiptir. Kültürümüzün en önemli unsurlarından olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları, bu gibi özel günlerde en üst seviyeye ulaşmakta, insanlar arasındaki bağı güçlendirirken bizlere de yarınlarımız için umut olmaktadır. Hepinizin malumu, dünyayı saran COVID-19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle hep birlikte benzeri görülmemiş bir dönemden geçiyoruz. Dünya’nın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 sebebiyle karantina başta olmak üzere çeşitli tedbirler alındı ve uzunca bir süredir bu tedbirler çerçevesinde yaşamaya başladık. Bu salgın, bizlere bir kez daha, kardeş olduğumuzu, milletçe kader birliği yaptığımızı ve kendimizce değerli addettiğimiz birçok şeyin aslında değersiz olduğunu hatırlattı. Adeta millet olarak birliğimizin, beraberliğimizin test edildiği bir sürecin yaşandığı bu zaman diliminde her şeyden çok sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyacımız olduğunu gösterdi. Değerli emekçi kardeşlerim, Küresel bir felaket halini alan Covid-19 hastalığı sebebiyle alınan tedbirler kapsamında maalesef bu yıl bayramı evlerimizde karşılamak durumundayız. Salgın tehdidi ortadan kalkana kadar uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, yürekleri heyecanla kabarmış, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi, sadece telefon ile veya görüntülü arayarak bayramlarını kutlamak durumundayız.  İnşallah bu tedbirlerin sonu selamete çıkar da hayatımızda kaybolan şeylerin ardından neşe kaynağımız, can pınarımız çocuklarımızın yeniden sokaklarda koşuşturacağı, büyüklerimizin hüzünlü bekleyişinin yerini mutlu buluşmalara bırakacağı bayramlara yeniden kavuşuruz. Bu hissiyatla, ülke olarak yaşadığımız tüm sorunları aştığımız huzurlu, mutlu, barış ve kardeşlik içinde kucaklaştığımız, insan onuruna yaraşır iş imkanlarını yaygınlaştırdığımız yarınlar diliyor, işçisi, memuru, emeklisi, çiftçisi, esnafı ve işvereni ile beraber her kesimin huzur içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN.      
Özçelik-İş Sendikası Bayram Mesajı

Özçelik-İş Sendikası Şube Başkan’ı Hüseyin KABAN; ‘’Hep birlikte rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ardından, bayrama ulaşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm teşkilatımızın, üyelerimizin ve ailelerinin bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

Şube Başkanı’mız; Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Bayramlarımız, köklü geçmişimizin bize öğrettiği geleneklerimizin geleceğe aktarılmasında da önemli bir yere sahiptir. Kültürümüzün en önemli unsurlarından olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları, bu gibi özel günlerde en üst seviyeye ulaşmakta, insanlar arasındaki bağı güçlendirirken bizlere de yarınlarımız için umut olmaktadır.

Hepinizin malumu, dünyayı saran COVID-19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle hep birlikte benzeri görülmemiş bir dönemden geçiyoruz. Dünya’nın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 sebebiyle karantina başta olmak üzere çeşitli tedbirler alındı ve uzunca bir süredir bu tedbirler çerçevesinde yaşamaya başladık. Bu salgın, bizlere bir kez daha, kardeş olduğumuzu, milletçe kader birliği yaptığımızı ve kendimizce değerli addettiğimiz birçok şeyin aslında değersiz olduğunu hatırlattı. Adeta millet olarak birliğimizin, beraberliğimizin test edildiği bir sürecin yaşandığı bu zaman diliminde her şeyden çok sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyacımız olduğunu gösterdi.

Değerli emekçi kardeşlerim,

Küresel bir felaket halini alan Covid-19 hastalığı sebebiyle alınan tedbirler kapsamında maalesef bu yıl bayramı evlerimizde karşılamak durumundayız. Salgın tehdidi ortadan kalkana kadar uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, yürekleri heyecanla kabarmış, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi, sadece telefon ile veya görüntülü arayarak bayramlarını kutlamak durumundayız.  İnşallah bu tedbirlerin sonu selamete çıkar da hayatımızda kaybolan şeylerin ardından neşe kaynağımız, can pınarımız çocuklarımızın yeniden sokaklarda koşuşturacağı, büyüklerimizin hüzünlü bekleyişinin yerini mutlu buluşmalara bırakacağı bayramlara yeniden kavuşuruz.

Bu hissiyatla, ülke olarak yaşadığımız tüm sorunları aştığımız huzurlu, mutlu, barış ve kardeşlik içinde kucaklaştığımız, insan onuruna yaraşır iş imkanlarını yaygınlaştırdığımız yarınlar diliyor, işçisi, memuru, emeklisi, çiftçisi, esnafı ve işvereni ile beraber her kesimin huzur içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN.

     
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.