Dev domuzu öldürünce köylülerden teşekkür aldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 02:48, Güncelleme: 08.09.2020 - 02:48
 

Dev domuzu öldürünce köylülerden teşekkür aldı

Bahçesine zarar veren yörenin en büyük domuzunu sonunda silahla vurarak etkisiz hale getirdi.

 Seydişehir Saraycık Mahallesi ‘nde yaşayan Dursun Ali Uyar  ekili bahçesine  zarar veren domuz ile baş edemeyince gece silahıyla  nöbet tutmaya başladı. Gece yarısı bahçesine giren domuzun büyüklüğünü görünce bir anda şaşıran Dursun Ali Uyar elindeki silahı ile bölgenin en büyük domuzunu öldürdü. Mahallede yaşayan diğer vatandaşların ekili alanlarına da zarar veren dev domuzu öldürdüğü için mahalle halkı Durmuş Ali Uyar ‘a  teşekkür etti. Uyar başından geçen  olayı şöyle anlattı :  ” domuzda olsa hayvan öldürmeyi hiç arzu etmediğim halde öldürmek zorunda kaldım. Çünkü bu heybetli domuz bahçemdeki  patates ve  domates ekili alana   büyük zarar veriyordu. Üç gece nöbetten sonra dördüncü gece bir baktım ki domuz karşımda dikili kalmış bende elimde bulunan tüfekle ateş ederek  öldürdüm” dedi.  
Bahçesine zarar veren yörenin en büyük domuzunu sonunda silahla vurarak etkisiz hale getirdi.

 Seydişehir Saraycık Mahallesi ‘nde yaşayan Dursun Ali Uyar  ekili bahçesine  zarar veren domuz ile baş edemeyince gece silahıyla  nöbet tutmaya başladı.

Gece yarısı bahçesine giren domuzun büyüklüğünü görünce bir anda şaşıran Dursun Ali Uyar elindeki silahı ile bölgenin en büyük domuzunu öldürdü.

Mahallede yaşayan diğer vatandaşların ekili alanlarına da zarar veren dev domuzu öldürdüğü için mahalle halkı Durmuş Ali Uyar ‘a  teşekkür etti.

Uyar başından geçen  olayı şöyle anlattı :  ” domuzda olsa hayvan öldürmeyi hiç arzu etmediğim halde öldürmek zorunda kaldım. Çünkü bu heybetli domuz bahçemdeki  patates ve  domates ekili alana   büyük zarar veriyordu. Üç gece nöbetten sonra dördüncü gece bir baktım ki domuz karşımda dikili kalmış bende elimde bulunan tüfekle ateş ederek  öldürdüm” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.