sçim

BAŞKAN TUTAL VE ATALAY ANKARA’DA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2020 - 11:39, Güncelleme: 10.09.2020 - 11:39
 

BAŞKAN TUTAL VE ATALAY ANKARA’DA

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Ankara’da Bakanlık ve Genel Müdürlükler düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Yatırım ve projelerin bire bir takipçisi olan Belediye Başkanı Tutal, hemşehrilerinin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu kaydetti.   Başkan Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a Konya Milletvekili Halil Etyemez eşlik ederek Seydişehir’de yapılması planlanan  çalışmalar ve yatırımlar görüşüldü.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Konya Milletvekili Halil Etyemez, Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, DSİ Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız’ı makamında ziyaret etti.   Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir ve Genel Müdür Vekili Yıldız’ı ziyaret eden Başkan Tutal, Seydişehir'e yapılması planlanan sağlık yatırımları, Seydişehir Devlet Hastanesi binasının eksiklikleri, doktor ve personel yetersizliği ve projeler ile ilgili taleplerini aktardı, sorunları bir dosya halinde Bakan Yardımcısına teslim etti.   Yeni Hastane binası yapılması konusunda gerekli çalışmaların başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ Bakan Yardımcımıza Seydişehir’ de yaşanan Sağlık sorunlarımız ve personel yetersizliği konusunda görüşlerimizi aktardık. İlçemize yeni bir hastane binasının yapılması konusunda gerekli bilgileri verdik. Bakan Yardımcımız Eldemir ile hazırlanmaya başlanılan yeni hastane binasının projesinin tamamlanarak 2021 ihalelerine yetiştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.   Kuğulu Vadisi Projesi çalışmalarının hızlandırılması ve gerekli desteğin sağlanması konusunda DSİ Genel Müdür Vekili ile temaslarda bulunan Başkan Tutal; “Yapım çalışmaları devam eden Kuğulu Vadimizin çalışmalarının iveme kazandırılması, iş makinalarının sayısının artırılması, malzeme ve araç takviyesi talebimiz oldu. Bu konuda da Genel Müdür Vekilimiz Kaya Yıldız bizlere gerekli desteğin sağlanacağı sözünü verdi” şeklinde konuştu.   Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler konusunda Seydişehir için sevindirici gelişmeler olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Milletvekilimiz Halil Etyemez’e, misafirperverliklerinde dolayı Sağlık Bakanı Yardımcımız Halil Eldemir ve DSİ Genel Müdür Vekilimiz Kaya Yıldız Bey’e teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydişehir ve Hemşehrilerimiz için canla başla çalışmalarımıza ve hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.      
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Ankara’da Bakanlık ve Genel Müdürlükler düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Yatırım ve projelerin bire bir takipçisi olan Belediye Başkanı Tutal, hemşehrilerinin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu kaydetti.   Başkan Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a Konya Milletvekili Halil Etyemez eşlik ederek Seydişehir’de yapılması planlanan  çalışmalar ve yatırımlar görüşüldü.  

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Konya Milletvekili Halil Etyemez, Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, DSİ Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir ve Genel Müdür Vekili Yıldız’ı ziyaret eden Başkan Tutal, Seydişehir'e yapılması planlanan sağlık yatırımları, Seydişehir Devlet Hastanesi binasının eksiklikleri, doktor ve personel yetersizliği ve projeler ile ilgili taleplerini aktardı, sorunları bir dosya halinde Bakan Yardımcısına teslim etti.

 

Yeni Hastane binası yapılması konusunda gerekli çalışmaların başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ Bakan Yardımcımıza Seydişehir’ de yaşanan Sağlık sorunlarımız ve personel yetersizliği konusunda görüşlerimizi aktardık. İlçemize yeni bir hastane binasının yapılması konusunda gerekli bilgileri verdik. Bakan Yardımcımız Eldemir ile hazırlanmaya başlanılan yeni hastane binasının projesinin tamamlanarak 2021 ihalelerine yetiştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

 

Kuğulu Vadisi Projesi çalışmalarının hızlandırılması ve gerekli desteğin sağlanması konusunda DSİ Genel Müdür Vekili ile temaslarda bulunan Başkan Tutal; “Yapım çalışmaları devam eden Kuğulu Vadimizin çalışmalarının iveme kazandırılması, iş makinalarının sayısının artırılması, malzeme ve araç takviyesi talebimiz oldu. Bu konuda da Genel Müdür Vekilimiz Kaya Yıldız bizlere gerekli desteğin sağlanacağı sözünü verdi” şeklinde konuştu.

 

Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler konusunda Seydişehir için sevindirici gelişmeler olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Milletvekilimiz Halil Etyemez’e, misafirperverliklerinde dolayı Sağlık Bakanı Yardımcımız Halil Eldemir ve DSİ Genel Müdür Vekilimiz Kaya Yıldız Bey’e teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydişehir ve Hemşehrilerimiz için canla başla çalışmalarımıza ve hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.