İRANLI AİLE SEYDİŞEHİR'DE REHİN KALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 12:39, Güncelleme: 20.09.2020 - 12:39
 

İRANLI AİLE SEYDİŞEHİR'DE REHİN KALDI

Konya’nın Seydişehir İlçesinde İranlı Shobeiri ailesi 5 aylık bebeğiyle HES kodu olmadığı için  Seydişehir Otogarında mahsur kaldı.

  İki gün önce Eskişehir’den bir ilan üzerine Seydişehir Ortakarören Mahallesine çobanlık bakmak için gelen 42 yaşındaki  Hemid Soberi eşi Someyh Estaji(36) çocukları 5 aylık Avad Soberi  Hes kodu olmadığı için Seydişehir Otogarında mahsur kaldı. İranda Elektrik Mühendisi olan Hemid Soberi yaptığı açıklmada  “Biz İranlı bir aileyiz .İki gün önce Eskişehir’den çalışmak için Seydişehir’in Ortakaraören Mahallesine geldik .İki  gün mahallede çobanlık yaptık.Bize para pul vermediler.Gece bizi otogara koydular Hes kodu olmadığı için bir yere gidemiyoruz.Polis yardım istedik yardımcı olmadılar.Otogar sakinleri Allah razı olsun bizim karnımızı doydu “dedi. HABER : Burak SAYLAM
Konya’nın Seydişehir İlçesinde İranlı Shobeiri ailesi 5 aylık bebeğiyle HES kodu olmadığı için  Seydişehir Otogarında mahsur kaldı.

 

İki gün önce Eskişehir’den bir ilan üzerine Seydişehir Ortakarören Mahallesine çobanlık bakmak için gelen 42 yaşındaki  Hemid Soberi eşi Someyh Estaji(36) çocukları 5 aylık Avad Soberi  Hes kodu olmadığı için Seydişehir Otogarında mahsur kaldı.

İranda Elektrik Mühendisi olan Hemid Soberi yaptığı açıklmada  “Biz İranlı bir aileyiz .İki gün önce Eskişehir’den çalışmak için Seydişehir’in Ortakaraören Mahallesine geldik .İki  gün mahallede çobanlık yaptık.Bize para pul vermediler.Gece bizi otogara koydular Hes kodu olmadığı için bir yere gidemiyoruz.Polis yardım istedik yardımcı olmadılar.Otogar sakinleri Allah razı olsun bizim karnımızı doydu “dedi.

HABER : Burak SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.