KOMEK BİNASINDA SONA GELİNDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 01:52, Güncelleme: 30.09.2020 - 01:52
 

KOMEK BİNASINDA SONA GELİNDİ

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan KOMEK binasında incelemelerde bulundu.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Tutal, yeni KOMEK binası çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti.   Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle yapılan Seydişehir KOMEK binasının sosyal ve kültürel mekanlar anlamında önem arz ettiğini kaydeden Başkan Tutal, "belediyemiz UHDESİNDEN  tahsis ettiğimiz 4 Bin 368 metrekarelik alanda yapım çalışmalarına başlanılan KOMEK binamız, 606 metrekare oturum alanı olan ve yaklaşık 1604 m2 kullanım alanı, içerisinde konferans salonu, idari birimler, meslek edindirme, yabancı dil, mefruşat kurslarımız  ile hemşehrilerimizin istediği meslek edindirme kurslarımız bulunacak. Yapımı tamamlanmak üzere olan KOMEK binamız ilçemizin sosyal hayatına önemli katkı sağlayacak" dedi.   Seydişehir’in çehresini değiştirmek ve kaliteli hizmet sunabilmek amacı ile çalışmalara aralıksız devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Yeni KOMEK binamız vatandaşlarımıza bilgi, beceri, nitelik kazandırma ve ev ekonomisine katkı sağlama noktasında önemli desteği olacak. Özellikle hanım kardeşlerimize yönelik projeler ile yeni yerimizde çok güzel çalışmalara imza atılacak. KOMEK binamızın yapılması ve ilçemize yeni bir hizmet binasının kazandırılmasında desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.    
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan KOMEK binasında incelemelerde bulundu.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Tutal, yeni KOMEK binası çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti.

 

Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle yapılan Seydişehir KOMEK binasının sosyal ve kültürel mekanlar anlamında önem arz ettiğini kaydeden Başkan Tutal, "belediyemiz UHDESİNDEN  tahsis ettiğimiz 4 Bin 368 metrekarelik alanda yapım çalışmalarına başlanılan KOMEK binamız, 606 metrekare oturum alanı olan ve yaklaşık 1604 m2 kullanım alanı, içerisinde konferans salonu, idari birimler, meslek edindirme, yabancı dil, mefruşat kurslarımız  ile hemşehrilerimizin istediği meslek edindirme kurslarımız bulunacak. Yapımı tamamlanmak üzere olan KOMEK binamız ilçemizin sosyal hayatına önemli katkı sağlayacak" dedi.

 

Seydişehir’in çehresini değiştirmek ve kaliteli hizmet sunabilmek amacı ile çalışmalara aralıksız devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Yeni KOMEK binamız vatandaşlarımıza bilgi, beceri, nitelik kazandırma ve ev ekonomisine katkı sağlama noktasında önemli desteği olacak. Özellikle hanım kardeşlerimize yönelik projeler ile yeni yerimizde çok güzel çalışmalara imza atılacak. KOMEK binamızın yapılması ve ilçemize yeni bir hizmet binasının kazandırılmasında desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.