Öğrencilerden sağlık çalışanlarına yeni yıl teşekkürü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 11:21, Güncelleme: 01.01.2021 - 11:21
 

Öğrencilerden sağlık çalışanlarına yeni yıl teşekkürü

Öğrencilerden sağlık çalışanlarına yeni yıl teşekkürü

Mink öğrencilerden sağlık çalışanlarına yeni yıl teşekkürü  Seydişehir Merkez İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri Mart ayından bu yana gece gündüz demeden görevi başında olan çalışan sağlık çalışanlarına yeni yıl kartı hazırladılar.  Seydişehir’de görev yapan 213 sağlık çalışanına yeni yıl kutlaması için kendi el yazıları ile yazdıkları tebrik kartlarını Okul Müdürleri Yasin Öşekçi’ye teslim ettiler.  Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekçi’de öğrencilerin hazırladığı yenil kartlarını sağlık çalışanlarına ulaştırılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz’e teslim etti.  Yeni yılın mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirme temennisinde bulunun Okul Müdürü Yasin Öşekçi; öğretmen ve öğrencilerimiz sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek için evlerinde böyle bir çalışmaya imza atmışlar. Sağlık çalışanlarımızın yanına öğrencilerimizin gitmesinin çok doğru olmayacağını düşündüğümüz için onların adına hazırlamış oldukları yeni yıl kartları Başhekim Yardımcımıza teslim ettik. Biz Merkez İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyor, yeni yılın mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.  Seydişehir Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, Merkez İlkokulu idarecileri ve öğrencilerine çalışmalarında dolayı teşekkür ederek mutlu yıllar diledi.
Öğrencilerden sağlık çalışanlarına yeni yıl teşekkürü

Mink öğrencilerden sağlık çalışanlarına yeni yıl teşekkürü 

Seydişehir Merkez İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri Mart ayından bu yana gece gündüz demeden görevi başında olan çalışan sağlık çalışanlarına yeni yıl kartı hazırladılar. 

Seydişehir’de görev yapan 213 sağlık çalışanına yeni yıl kutlaması için kendi el yazıları ile yazdıkları tebrik kartlarını Okul Müdürleri Yasin Öşekçi’ye teslim ettiler. 

Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekçi’de öğrencilerin hazırladığı yenil kartlarını sağlık çalışanlarına ulaştırılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz’e teslim etti. 

Yeni yılın mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirme temennisinde bulunun Okul Müdürü Yasin Öşekçi; öğretmen ve öğrencilerimiz sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek için evlerinde böyle bir çalışmaya imza atmışlar. Sağlık çalışanlarımızın yanına öğrencilerimizin gitmesinin çok doğru olmayacağını düşündüğümüz için onların adına hazırlamış oldukları yeni yıl kartları Başhekim Yardımcımıza teslim ettik. Biz Merkez İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyor, yeni yılın mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Seydişehir Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, Merkez İlkokulu idarecileri ve öğrencilerine çalışmalarında dolayı teşekkür ederek mutlu yıllar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.