2021 de Seydişehir’in Yıldızı Parlayacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2021 - 11:55, Güncelleme: 02.01.2021 - 11:55
 

2021 de Seydişehir’in Yıldızı Parlayacak

Pandemi 2020 yılında her yerde olduğu gibi yatırımlar açısından Seydişehir’i de olumsuz etkiledi. Şayet bu salgın hastalık azalırsa yeni yıl hem geçmiş aksamaları telafi etme hem de atılım yılı olur.

İlçemiz ekonomik cazibe ve imkânlarını takip ederek, planlı ve Programlı çalışma ile atak yapmaya aday görünüyor. Toroslar Gazetesi olarak,2020 yılı içinde yapılanlar, kaçırılan fırsatlar ve 2021 yılında öncelikli projelerin değerlendirmesini ele aldık. Korona virüs (Covid-19) da bir azalma görülür, herkes normal çalışma periyoduna döner ise; Seydişehir’in ekonomisinin şaha kalkacağını istihdam sorunu olmayacağını ön görüyoruz. Bu hayallerimizin gerçek olması için inşaatı duran Alacabel tünelinin yeniden başlaması Hastane ek binasının ihalesi hızla bitirilmesi Organize Sanayi Bölgesi (OBS) ye doğal gazın bir an evvel getirilmesi gerekiyor. Projesi tamamlanan Adliye Sarayı’nın ihaleye çıkması, Ödeneği beklenen Meteoroloji alanına yeni Kaymakamlık binası yapılması da 2021 yılında öne çıkan devlet yatırımları olarak göze çarpıyor. Yapımı tamamlanan Belediye Termal tesislerinden sonra önümüzdeki aylarda faaliyete geçecek apart otel termal tesislerinin bitirilmesi ile İlçemiz termal şehri olma yolunda kabuğunu kırmış olacak. Bir yandan bu tesislerin faaliyete geçmesi, diğer yandan da Seyyid  Harun meydan projesi, millet bahçesi 2021 yılında temeli atılacak yaşlı bakım ve refakatçı evi gölet çalışmalarının devam ettiği Kuğulu projesi sosyal alt yapı eksiklerinin giderilmesi ile OSB ‘ye projesi tamamlanan ve inşaatı devam eden  fabrikaların açılması ve  Savunma sanayi ve yerli otomobil alanında da yatırımcıların Seydişehir’e gelmesi ile Seydişehir sanayi kenti olmakla beraber bir turizm kenti olacak.
Pandemi 2020 yılında her yerde olduğu gibi yatırımlar açısından Seydişehir’i de olumsuz etkiledi. Şayet bu salgın hastalık azalırsa yeni yıl hem geçmiş aksamaları telafi etme hem de atılım yılı olur.

İlçemiz ekonomik cazibe ve imkânlarını takip ederek, planlı ve Programlı çalışma ile atak yapmaya aday görünüyor.

Toroslar Gazetesi olarak,2020 yılı içinde yapılanlar, kaçırılan fırsatlar ve 2021 yılında öncelikli projelerin değerlendirmesini ele aldık.

Korona virüs (Covid-19) da bir azalma görülür, herkes normal çalışma periyoduna döner ise; Seydişehir’in ekonomisinin şaha kalkacağını istihdam sorunu olmayacağını ön görüyoruz.

Bu hayallerimizin gerçek olması için inşaatı duran Alacabel tünelinin yeniden başlaması Hastane ek binasının ihalesi hızla bitirilmesi Organize Sanayi Bölgesi (OBS) ye doğal gazın bir an evvel getirilmesi gerekiyor.

Projesi tamamlanan Adliye Sarayı’nın ihaleye çıkması, Ödeneği beklenen Meteoroloji alanına yeni Kaymakamlık binası yapılması da 2021 yılında öne çıkan devlet yatırımları olarak göze çarpıyor.

Yapımı tamamlanan Belediye Termal tesislerinden sonra önümüzdeki aylarda faaliyete geçecek apart otel termal tesislerinin bitirilmesi ile İlçemiz termal şehri olma yolunda kabuğunu kırmış olacak.

Bir yandan bu tesislerin faaliyete geçmesi, diğer yandan da Seyyid  Harun meydan projesi, millet bahçesi 2021 yılında temeli atılacak yaşlı bakım ve refakatçı evi gölet çalışmalarının devam ettiği Kuğulu projesi sosyal alt yapı eksiklerinin giderilmesi ile OSB ‘ye projesi tamamlanan ve inşaatı devam eden  fabrikaların açılması ve  Savunma sanayi ve yerli otomobil alanında da yatırımcıların Seydişehir’e gelmesi ile Seydişehir sanayi kenti olmakla beraber bir turizm kenti olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.