KOLLUK GÜÇLERİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAŞKAN’DAN İKRAM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2021 - 12:43, Güncelleme: 03.01.2021 - 12:43
 

KOLLUK GÜÇLERİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAŞKAN’DAN İKRAM

Seydişehir Belediyesi Koronavirüsle mücadelenin daha aktif sürdürülebilmesi için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında soğuk havada gece nöbet tutan Kolluk Güçleri  ve Hastane çalışanlarına sıcak çorba ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, korona virüs (Covid-19) ile mücadele  kapsamında uygulamaya konulan sokağa çıkma kısıtlamasında kentin farklı noktalarında nöbet tutan Emniyet, Jandarma ve Sağlık personelleri için sıcak çorba hazırlattı. Uygulama noktaları ve kent merkezinde kontrol yapan Polis Ekipleri, çevre yolu üzerinde bulunan Jandarma Personeli ve Sağlık çalışanlarını  tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ a, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı eşlik etti. Adile Baysal Aşevinde hijyenik ortamda hazırlanan  çorbayı ikram eden Başkan Tutal, nöbeti başında olan personele kolay gelsin dileklerini  iletti. Koronavirüse karşı tüm devlet kurumlarının birlik ve beraberlik içerisinde  özverili bir çalışma yürüttüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Bu zorlu süreci hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Ülkemiz, tüm dünyada olduğu gibi olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bu dönemin kahramanları olan sağlık ve güvenlik çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu soğuk kış gecesinde sağlık çalışanları ile vatandaşların güvenliği için kontrol ve uygulama yapan polis ekiplerine moral ve destek vermek istedik ve sıcak çorba ikramında bulunduk.Bizlerin huzuru, güvenliği  ve sağlığı için görev başında olan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı. Sağlık çalışanları, Güvenlik Güçleri  ve hasta yakınları, kısıtlamanın olduğu soğuk kış gecesinde böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı Başkan Tutal’a teşekkür ettiler.
Seydişehir Belediyesi Koronavirüsle mücadelenin daha aktif sürdürülebilmesi için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında soğuk havada gece nöbet tutan Kolluk Güçleri  ve Hastane çalışanlarına sıcak çorba ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, korona virüs (Covid-19) ile mücadele  kapsamında uygulamaya konulan sokağa çıkma kısıtlamasında kentin farklı noktalarında nöbet tutan Emniyet, Jandarma ve Sağlık personelleri için sıcak çorba hazırlattı.

Uygulama noktaları ve kent merkezinde kontrol yapan Polis Ekipleri, çevre yolu üzerinde bulunan Jandarma Personeli ve Sağlık çalışanlarını  tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ a, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı eşlik etti.

Adile Baysal Aşevinde hijyenik ortamda hazırlanan  çorbayı ikram eden Başkan Tutal, nöbeti başında olan personele kolay gelsin dileklerini  iletti.

Koronavirüse karşı tüm devlet kurumlarının birlik ve beraberlik içerisinde  özverili bir çalışma yürüttüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Bu zorlu süreci hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Ülkemiz, tüm dünyada olduğu gibi olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bu dönemin kahramanları olan sağlık ve güvenlik çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu soğuk kış gecesinde sağlık çalışanları ile vatandaşların güvenliği için kontrol ve uygulama yapan polis ekiplerine moral ve destek vermek istedik ve sıcak çorba ikramında bulunduk.Bizlerin huzuru, güvenliği  ve sağlığı için görev başında olan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanları, Güvenlik Güçleri  ve hasta yakınları, kısıtlamanın olduğu soğuk kış gecesinde böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı Başkan Tutal’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.