Ali sonunda hastanelik oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 04:20, Güncelleme: 05.01.2021 - 04:20
 

Ali sonunda hastanelik oldu

Son aylarda aşırı alkol alan Sallanan Ali olarakta bilinen Seydişehirlilerin çok sevdiği Ali Küçük , alkolden dolayı aşırı rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Ali Küçük, daha öncede gazetelerde çıkan Ali’ye alkol satılmasın haberine rağmen her gün içki tedarik ederek alkol almaya devam etti. İlçemizde herkes tarafından bilinen hafızasının güçlü olduğuyla tanınan Ali Küçük, 15 yıl önce Seydişehir’den Konya’ya taşınmışlardı. 7-8 ay önce ilçemize gelerek burada yaşamaya başlamış Konya’ya geri dönmemişti. Ali Küçük’ü inşaat halinde bir binada aşırı sarhoş ve bitkin halde gören Gazeteci Ali Saylam ‘ın ihbarı üzerine ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Son aylarda aşırı alkol alan Sallanan Ali olarakta bilinen Seydişehirlilerin çok sevdiği Ali Küçük , alkolden dolayı aşırı rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Ali Küçük, daha öncede gazetelerde çıkan Ali’ye alkol satılmasın haberine rağmen her gün içki tedarik ederek alkol almaya devam etti.

İlçemizde herkes tarafından bilinen hafızasının güçlü olduğuyla tanınan Ali Küçük, 15 yıl önce Seydişehir’den Konya’ya taşınmışlardı.

7-8 ay önce ilçemize gelerek burada yaşamaya başlamış Konya’ya geri dönmemişti.

Ali Küçük’ü inşaat halinde bir binada aşırı sarhoş ve bitkin halde gören Gazeteci Ali Saylam ‘ın ihbarı üzerine ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.