112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Sayısı Artıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2021 - 04:11, Güncelleme: 07.01.2021 - 04:11
 

112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Sayısı Artıyor

Kaymakam Aydın Erdoğan, inşaatı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binasını denetledi.

 Kaymakam Erdoğan Alaylar 1 Mahallesindeki yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binasında incelemelerde bulundu. Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Hakan Özdemir ilçemizde sayıları artacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile ilgili verdiği bilgide; “Şu anda Seydişehir Devlet Hastahenesinde hizmet veren bir tane 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu mevcut. Sayın Kaymakamımızın da Alaylar1 Enis Şanlıoğlu Caddesi’nde inşaatını denetlediği istasyonun yapımı da devam ediyor. Bunun yanı sıra 2 Nolu Sağlık Ocağı alanında yeni bir istasyon daha yapılması planlanıyor. Bu iki istasyon tamamlanınca devlet hastahanesindeki mevcut istasyon 2 Nolu Sağlık Ocağına taşınacak.” dedi. Dr. Özdemir bu istasyonlar faaliyete geçtiği zaman ilçede son dönemde yoğun olarak çalışan sağlık çalışanlarının işinin kolaylaşacağını, ayrıca acil hastalanma ve yaralanma hallerinde kısa sürede hastahane öncesi hizmette bulunulacağını dile getirdi.
Kaymakam Aydın Erdoğan, inşaatı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binasını denetledi.

 Kaymakam Erdoğan Alaylar 1 Mahallesindeki yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binasında incelemelerde bulundu.

Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Hakan Özdemir ilçemizde sayıları artacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile ilgili verdiği bilgide;

“Şu anda Seydişehir Devlet Hastahenesinde hizmet veren bir tane 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu mevcut. Sayın Kaymakamımızın da Alaylar1 Enis Şanlıoğlu Caddesi’nde inşaatını denetlediği istasyonun yapımı da devam ediyor. Bunun yanı sıra 2 Nolu Sağlık Ocağı alanında yeni bir istasyon daha yapılması planlanıyor. Bu iki istasyon tamamlanınca devlet hastahanesindeki mevcut istasyon 2 Nolu Sağlık Ocağına taşınacak.” dedi.

Dr. Özdemir bu istasyonlar faaliyete geçtiği zaman ilçede son dönemde yoğun olarak çalışan sağlık çalışanlarının işinin kolaylaşacağını, ayrıca acil hastalanma ve yaralanma hallerinde kısa sürede hastahane öncesi hizmette bulunulacağını dile getirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.