İÇME SUYU VE TARIM ARAZİLERİNİN SULAMA PROJELERİ ELE ALINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2021 - 08:59, Güncelleme: 07.01.2021 - 08:59
 

İÇME SUYU VE TARIM ARAZİLERİNİN SULAMA PROJELERİ ELE ALINDI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Yazlık,  DSİ VE KOSKİ yetkilileri katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı ve Yatırımlar Koordinatörü Mustafa Yazlık ve beraberindeki heyetle Bostandere ve Gevrekli Mahalleleri sulama göleti ve içme suyu kaynaklarının tespiti konusunda incelemelerde bulundu.  Başkan Tutal "Bostandere ve Gevrekli Mahallelerimizde bulunan su kaynaklarımızın tespitini yaptık. Mahallelerimizin sulama ihtiyacını karşılayacak gölet için gerekli çalışmanın yapılması konusunda kendileri ile istişare ettik”dedi. Planlanan çalışmalarla ilgili yerinde incelemeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Gevrekli ve Bostandere mahallesine yapılması planlanan göledin Toki tarafından yapılması düşünülmekte. Gevrekli ve Bostandere mahallelerinde ikamet eden ve tarımla uğraşan hemşehrilerimizin sulama sorunlarının bir an önce çözülmesi konusunda çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız. Göletlerimizin ihalesini 2021 yılında yapmayı hedefliyoruz. Göletlerin yapımıyla birlikte aynı zamanda Seydişehir’in içme suyu sorununa da neşter vurmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Yazlık,  DSİ VE KOSKİ yetkilileri katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı ve Yatırımlar Koordinatörü Mustafa Yazlık ve beraberindeki heyetle Bostandere ve Gevrekli Mahalleleri sulama göleti ve içme suyu kaynaklarının tespiti konusunda incelemelerde bulundu.

 Başkan Tutal "Bostandere ve Gevrekli Mahallelerimizde bulunan su kaynaklarımızın tespitini yaptık. Mahallelerimizin sulama ihtiyacını karşılayacak gölet için gerekli çalışmanın yapılması konusunda kendileri ile istişare ettik”dedi.

Planlanan çalışmalarla ilgili yerinde incelemeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Gevrekli ve Bostandere mahallesine yapılması planlanan göledin Toki tarafından yapılması düşünülmekte. Gevrekli ve Bostandere mahallelerinde ikamet eden ve tarımla uğraşan hemşehrilerimizin sulama sorunlarının bir an önce çözülmesi konusunda çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız.

Göletlerimizin ihalesini 2021 yılında yapmayı hedefliyoruz. Göletlerin yapımıyla birlikte aynı zamanda Seydişehir’in içme suyu sorununa da neşter vurmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.