sçim

GP İl Başkanı Ekinci’den gazetemize ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2021 - 11:03, Güncelleme: 08.01.2021 - 11:03
 

GP İl Başkanı Ekinci’den gazetemize ziyaret

Kongre çalışmaları ve esnaf ziyaretleri için ilçemize gelen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekinci gazetemize de ziyarette bulundu.

Ziyarette İl Başkanı Hasan Ekinci ile birlikte İlçe Kordinatörü Mustafa Öncü , İlçe Başkanı Hayati Topaç , Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker ve Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent katıldı. İl Başkanı Hasan Ekinci , gazetemizi ziyaretinde Seydişehir’de Gelecek Partisi olarak örgütlenmelerini tamamladıklarını ,ilçe binalarını açtıklarını  , yakında kongre yapacaklarını belirterek ziyaretlerinin amaçlarının  örgütlenmesi tamamlanan İlçe Teşkilatı’nın kongre hazırlıklarını gözden geçirmek ,vatandaşlar ve esnaflarla buluşarak genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletmek hem de sorunlarını birebir dinlemek ve program ve projelerimizi aktarmak olduğunu söyledi. Ekinci , binalarının açık olduğunu örgütlenmelerinin tamam olduğunu yakın zamanda kongrelerini yapacaklarını söyleyerek tüm Seydişehirlileri Gelecek Partisi İlçe Teşkilatına çay içmeye davet etti. Siyasette bir değişim ve  yeni hal ihtiyacı olduğunu belirten İl Başkanı Hasan Ekinci:” inşallah bozulanı düzelteceğiz , yıkılanı yeniden dikeceğiz. İyi yapılana hayırlı olsun diyeceğiz ama eksiklikleri de dile getirerek vatandaşlara alternatifimiz var diyeceğiz” şeklinde konuştu. Ekinci, yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak gazetemize başarılar dileyerek ziyaretini sona erdirdi.
Kongre çalışmaları ve esnaf ziyaretleri için ilçemize gelen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekinci gazetemize de ziyarette bulundu.

Ziyarette İl Başkanı Hasan Ekinci ile birlikte İlçe Kordinatörü Mustafa Öncü , İlçe Başkanı Hayati Topaç , Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker ve Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent katıldı.

İl Başkanı Hasan Ekinci , gazetemizi ziyaretinde Seydişehir’de Gelecek Partisi olarak örgütlenmelerini tamamladıklarını ,ilçe binalarını açtıklarını  , yakında kongre yapacaklarını belirterek ziyaretlerinin amaçlarının  örgütlenmesi tamamlanan İlçe Teşkilatı’nın kongre hazırlıklarını gözden geçirmek ,vatandaşlar ve esnaflarla buluşarak genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletmek hem de sorunlarını birebir dinlemek ve program ve projelerimizi aktarmak olduğunu söyledi.

Ekinci , binalarının açık olduğunu örgütlenmelerinin tamam olduğunu yakın zamanda kongrelerini yapacaklarını söyleyerek tüm Seydişehirlileri Gelecek Partisi İlçe Teşkilatına çay içmeye davet etti. Siyasette bir değişim ve  yeni hal ihtiyacı olduğunu belirten İl Başkanı Hasan Ekinci:” inşallah bozulanı düzelteceğiz , yıkılanı yeniden dikeceğiz. İyi yapılana hayırlı olsun diyeceğiz ama eksiklikleri de dile getirerek vatandaşlara alternatifimiz var diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Ekinci, yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak gazetemize başarılar dileyerek ziyaretini sona erdirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.