Kaymakam Aydın ERDOĞAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2021 - 10:08, Güncelleme: 09.01.2021 - 10:08
 

Kaymakam Aydın ERDOĞAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

  '' Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen, bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden ve bütün bu fonksiyonlar dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır. Toplumsal hayatımızda çok önemli yeri olan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, tarafsızlık, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum'' dedi.
Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

'' Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen, bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden ve bütün bu fonksiyonlar dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır.

Toplumsal hayatımızda çok önemli yeri olan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, tarafsızlık, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.