Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 55 tablet

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2021 - 04:06, Güncelleme: 11.01.2021 - 04:06
 

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 55 tablet

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası covid-19 salgını sürecinde uzaktan eğitim gören ve maddi imkanı olmayan öğrencilere klavyeli tablet hediye etti.

Türkiye Odalar ve borsalar Birliği (TOBB) tarafından Türkiye’de bulunan 365 oda ve borsaya her yıl eğitim yardımı olarak gönderdiği kırtasiye yardımı bu yıl Pandemi dolayısıyla 55 klavyeli tablet oldu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve Meclis Başkanı Refik Şenarslan (TOBB) tarafından gönderilen 55 tane klavyeli tableti okullardaki ihtiyaçlı öğrencilere dağıtmak üzere Kaymakam Aydın Erdoğan’a teslim edildi. Teslim sırasında konuşan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük :”Her yıl (TOBB) olarak eğitime destek için kırtasiye ve ramazanda gıda yardımı yapıyorduk. Bu yıl Pandemi dolayısıyla eğitim yardımında kırtasiye yerine ihtiyaçlı olan öğrencilere klavyeli tablet yardımında bulunuyoruz. Siz kaymakamımız önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imkanları olmayan öğrencilerimize dağıtılmasını istiyoruz” dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan ise :“her yıl Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı amacı ile kırtasiye yardımında bulunuyordu. Bu yıl ise Pandemi dolayısıyla öğrencilerin ihtiyaç duyduğu klavyeli tablet yardımında bulunarak eğitime katkı sağlıyorsunuz. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası covid-19 salgını sürecinde uzaktan eğitim gören ve maddi imkanı olmayan öğrencilere klavyeli tablet hediye etti.

Türkiye Odalar ve borsalar Birliği (TOBB) tarafından Türkiye’de bulunan 365 oda ve borsaya her yıl eğitim yardımı olarak gönderdiği kırtasiye yardımı bu yıl Pandemi dolayısıyla 55 klavyeli tablet oldu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve Meclis Başkanı Refik Şenarslan (TOBB) tarafından gönderilen 55 tane klavyeli tableti okullardaki ihtiyaçlı öğrencilere dağıtmak üzere Kaymakam Aydın Erdoğan’a teslim edildi.

Teslim sırasında konuşan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük :”Her yıl (TOBB) olarak eğitime destek için kırtasiye ve ramazanda gıda yardımı yapıyorduk. Bu yıl Pandemi dolayısıyla eğitim yardımında kırtasiye yerine ihtiyaçlı olan öğrencilere klavyeli tablet yardımında bulunuyoruz. Siz kaymakamımız önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imkanları olmayan öğrencilerimize dağıtılmasını istiyoruz” dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan ise :“her yıl Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı amacı ile kırtasiye yardımında bulunuyordu. Bu yıl ise Pandemi dolayısıyla öğrencilerin ihtiyaç duyduğu klavyeli tablet yardımında bulunarak eğitime katkı sağlıyorsunuz. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.