Kara kardeşler annelerinin bakamadığı yavru köpeklere sahip çıktı  

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 10:54, Güncelleme: 12.01.2021 - 10:54
 

Kara kardeşler annelerinin bakamadığı yavru köpeklere sahip çıktı  

Konya'nın Seydişehir  ilçesinde, annelerinin karınlarını doyuramadığı  yavru köpeklere Zeynep Cemre Kara (9), Ahmet Hamdi Kara (13)  kardeşler sahip çıktı.

Seydişehir’e bağlı Taşağıl Mahallesi Mağmanda bölgesinde anneleri tarafında bakılmayan 6 yavru köpeğe kendi harçlıklarından aldıkları süt , ekmek, mama  gibi benzeri  yiyeceklerle besliyor. Hafta içi babaları ile birlikte Mağmanda bölgesine giderek onları kendi elleriyle besleyen Kara kardeşler hafta sonları ise babalarının yardımı ile yavru köpekleri beslediklerini kaydetti.   Kardeşlerden Ahmet Hamdi Kara; “biz buraya babamla birlikte geldik. Gezerken bu yavru köpekleri fark ettik. Hepsi de çok kötü havlıyorlardı. Yanımızda bulunan yiyeceklerden bırakarak onları beslenmelerine yardımcı olduk. Sonra o yiyecekleri yedikten sonra sustular. Anladık ki anneleri koroavirüs nedeni ile yiyecek bulamadığı için onları besleyememiş. Aç kaldıkları için havlıyorlarmış. Bizde kardeşimle birlikte sürekli buraya gelerek onları beslemeye başladık” ifadelerini kullandı. Kardeş Zeynep Cemre Kara ise;” biz hayvanları çok seviyoruz. Onların aç kalmasına yada soğukta kalmasına üzülüyoruz. Bu yavrular büyüyünceye kadar biz onlara bakacağız. Sonrada onları barınağa götüreceğiz” dedi.
Konya'nın Seydişehir  ilçesinde, annelerinin karınlarını doyuramadığı  yavru köpeklere Zeynep Cemre Kara (9), Ahmet Hamdi Kara (13)  kardeşler sahip çıktı.



Seydişehir’e bağlı Taşağıl Mahallesi Mağmanda bölgesinde anneleri tarafında bakılmayan 6 yavru köpeğe kendi harçlıklarından aldıkları süt , ekmek, mama  gibi benzeri  yiyeceklerle besliyor.
Hafta içi babaları ile birlikte Mağmanda bölgesine giderek onları kendi elleriyle besleyen Kara kardeşler hafta sonları ise babalarının yardımı ile yavru köpekleri beslediklerini kaydetti.  
Kardeşlerden Ahmet Hamdi Kara; “biz buraya babamla birlikte geldik. Gezerken bu yavru köpekleri fark ettik. Hepsi de çok kötü havlıyorlardı. Yanımızda bulunan yiyeceklerden bırakarak onları beslenmelerine yardımcı olduk. Sonra o yiyecekleri yedikten sonra sustular. Anladık ki anneleri koroavirüs nedeni ile yiyecek bulamadığı için onları besleyememiş. Aç kaldıkları için havlıyorlarmış. Bizde kardeşimle birlikte sürekli buraya gelerek onları beslemeye başladık” ifadelerini kullandı.
Kardeş Zeynep Cemre Kara ise;” biz hayvanları çok seviyoruz. Onların aç kalmasına yada soğukta kalmasına üzülüyoruz. Bu yavrular büyüyünceye kadar biz onlara bakacağız. Sonrada onları barınağa götüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.