ŞİDDETLİ RÜZGAR ÇATILARA ZARAR VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 02:16, Güncelleme: 13.01.2021 - 02:16
 

ŞİDDETLİ RÜZGAR ÇATILARA ZARAR VERDİ

Dün geceden beri şiddetli esen rüzgar nedeniyle evlerin çatıları zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre manastır yolundaki besi damının çatısının uçtuğu, birçok binanın kiremitlerinin zarar gördüğü, bacalarının yıkıldığı neyse ki şuana kadar can kaybının olmadığı öğrenildi. Kaymakamlık tarafından oluşturulan kriz masasında da mağdur olan vatandaşların talepleri değerlendirildi. Belediye ise afetten zarar görenlere lojistik destek verdi.
Dün geceden beri şiddetli esen rüzgar nedeniyle evlerin çatıları zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre manastır yolundaki besi damının çatısının uçtuğu, birçok binanın kiremitlerinin zarar gördüğü, bacalarının yıkıldığı neyse ki şuana kadar can kaybının olmadığı öğrenildi.

Kaymakamlık tarafından oluşturulan kriz masasında da mağdur olan vatandaşların talepleri değerlendirildi. Belediye ise afetten zarar görenlere lojistik destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.