Muzaffer Özdemir’i kaybettik

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2021 - 09:48, Güncelleme: 16.01.2021 - 09:48
 

Muzaffer Özdemir’i kaybettik

Eski Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Muzaffer Özdemir (67) hayatını kaybetti.

Ankara’da yaşayan hemşerimiz merhum Muzaffer Özdemir Kredi Yurtlar Kurumu personel Müdürü olarak  uzun süre müdürlük yapmış ve Kredi Yurtlar Kurumu personel Müdürü iken emekliye ayrılmıştı. 2014 Yılı Yerel seçimlerinde CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı olmuştu. Merhum Özdemir , Kredi Yurtlar Kurumu ‘nda yaptığı görev döneminde ilçemizden yurt sorunu olan öğrencilerin sorununu çözmek için gösterdiği gayretle tanınıyordu. Kesecik Mahallesi doğumlu merhum Muzaffer Özdemir'in cenazesi Ankara Karşıyaka mezarlığımna defnedilecek. Toroslar Gazetesi olarak Muzaffer Özdemir Beyi kaybetmekten üzgünüz. Merhuma Allahtan rahmet yakınlarınada başsağlığı dileriz.    
Eski Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Muzaffer Özdemir (67) hayatını kaybetti.

Ankara’da yaşayan hemşerimiz merhum Muzaffer Özdemir Kredi Yurtlar Kurumu personel Müdürü olarak  uzun süre müdürlük yapmış ve Kredi Yurtlar Kurumu personel Müdürü iken emekliye ayrılmıştı.

2014 Yılı Yerel seçimlerinde CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Merhum Özdemir , Kredi Yurtlar Kurumu ‘nda yaptığı görev döneminde ilçemizden yurt sorunu olan öğrencilerin sorununu çözmek için gösterdiği gayretle tanınıyordu.

Kesecik Mahallesi doğumlu merhum Muzaffer Özdemir'in cenazesi Ankara Karşıyaka mezarlığımna defnedilecek.

Toroslar Gazetesi olarak Muzaffer Özdemir Beyi kaybetmekten üzgünüz. Merhuma Allahtan rahmet yakınlarınada başsağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.