Seydişehir Kaymakamından denetim

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2021 - 12:26, Güncelleme: 17.01.2021 - 12:26
 

Seydişehir Kaymakamından denetim

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki denetim noktalarını ziyaret etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ile birlikte Sokağa çıkma yasağı denetimi yapan Emniyet ekiplerini ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan, Sokağa çıkma yasağı vatandaşların mutlaka uyması gerektiği sokağa çıkma yasağına rağmen kuralları ihlal edenlere yasaklara uymayan kişiler hakkında işlem yapıldığını, yapılacağını ifade etti.Tüm Türkiye olduğu gibi vaka sayısının Seydişehir de de düştüğünü günlük vaka sayısının 80-120 rakamından 5-10a düştüğünü ilçe için ve ülke için büyük kazanım olduğunu bu kazanımları mutlaka korumalıyız bunu da ancak kurallara uyarak sağlayabiliriz.. Seydişehirli vatandaşların seslenen Kaymakam Erdoğan vaka sayıların azalması ile virüsün bitmediğini kurallara uymasak tekrar eski günlere döneriz. Aşının gelmesi ve kurallara sıkı sıkıya uyulması ile bu işi bitirebileceklerini söyledi. Seydişehir de   Sağlık  çalışanlarının aşılanmasını  bu hafta içinde  biterek  sağlık   bakanlığının  belirledi  genelgede sırası gelen  vatandaşların aşılanmaya başlanacağını  söylediKaymakam Erdoğan, denetimlerin kesintisiz sürdürüleceğini vatandaşların  mutlaka kurallarla uyması noktasında gevşememesini istedi.    
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki denetim noktalarını ziyaret etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ile birlikte Sokağa çıkma yasağı denetimi yapan Emniyet ekiplerini ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, Sokağa çıkma yasağı vatandaşların mutlaka uyması gerektiği sokağa çıkma yasağına rağmen kuralları ihlal edenlere yasaklara uymayan kişiler hakkında işlem yapıldığını, yapılacağını ifade etti.Tüm Türkiye olduğu gibi vaka sayısının Seydişehir de de düştüğünü günlük vaka sayısının 80-120 rakamından 5-10a düştüğünü ilçe için ve ülke için büyük kazanım olduğunu bu kazanımları mutlaka korumalıyız bunu da ancak kurallara uyarak sağlayabiliriz.. Seydişehirli vatandaşların seslenen Kaymakam Erdoğan vaka sayıların azalması ile virüsün bitmediğini kurallara uymasak tekrar eski günlere döneriz. Aşının gelmesi ve kurallara sıkı sıkıya uyulması ile bu işi bitirebileceklerini söyledi.

Seydişehir de   Sağlık  çalışanlarının aşılanmasını  bu hafta içinde  biterek  sağlık   bakanlığının  belirledi  genelgede sırası gelen  vatandaşların aşılanmaya başlanacağını  söylediKaymakam Erdoğan, denetimlerin kesintisiz sürdürüleceğini vatandaşların  mutlaka kurallarla uyması noktasında gevşememesini istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.