Öztürklevent'e İran'dan büyük ödül.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2021 - 01:33, Güncelleme: 17.01.2021 - 01:33
 

Öztürklevent'e İran'dan büyük ödül.

Karikatür dehası Dünyaca ünlü karikatürist hemşehrimiz Mimar Ahmet Öztürklevent bir ödül daha alarak Ülkemizi ve ilçemizi gururlandırdı.

4 ay önce İran'da korona virüs konulu uluslararası düzenlenen karikatür yarşmasında hemşhrimiz ülkemize 1.lik getirerek bizleri gururlandırdı. İran'ın ünlü kuruluşlarından Cartoon Mag'in 2020 yılında 'Koronavirüs' konulu karikatür yarışmasına dünyadanın birçok yerinden çok sayıda karükatürist katıldı. 17.Ocak.2021 tarihinde internet üzerinden sonuçları açıklanan yarışmada hemşehrimiz Ahmet Öztürklevent'in 1. olduğu duyuruldu. Gazetemize demeç veren Ahmet Öztürklevent, aldığı ödülden çok mutlu olduğunu ve  aldığı ödülü de ilçemize ithaf ettiğini dile getirdi.  
Karikatür dehası Dünyaca ünlü karikatürist hemşehrimiz Mimar Ahmet Öztürklevent bir ödül daha alarak Ülkemizi ve ilçemizi gururlandırdı.

4 ay önce İran'da korona virüs konulu uluslararası düzenlenen karikatür yarşmasında hemşhrimiz ülkemize 1.lik getirerek bizleri gururlandırdı.

İran'ın ünlü kuruluşlarından Cartoon Mag'in 2020 yılında 'Koronavirüs' konulu karikatür yarışmasına dünyadanın birçok yerinden çok sayıda karükatürist katıldı. 17.Ocak.2021 tarihinde internet üzerinden sonuçları açıklanan yarışmada hemşehrimiz Ahmet Öztürklevent'in 1. olduğu duyuruldu.

Gazetemize demeç veren Ahmet Öztürklevent, aldığı ödülden çok mutlu olduğunu ve  aldığı ödülü de ilçemize ithaf ettiğini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.