Toroslar Gazetesi’nin 4’üncüsünün çıkardığı Seydişehir Almanak okuyucularıyla buluştu.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2021 - 04:08, Güncelleme: 20.01.2021 - 04:08
 

Toroslar Gazetesi’nin 4’üncüsünün çıkardığı Seydişehir Almanak okuyucularıyla buluştu.

 İlçemizde geçtiğimiz  yıl içerisinde gündem teşkil eden  hizmetlere  , başarılara , sanatsal ve kültürel faaliyetlere yer verilen 2020 Seydişehir Almanağı  yoğun ilgi gördü.

      Toroslar Gazetesinin hizmeti ve ücretsiz olarak dağıtılan Almanak hakkında düşüncelerini belirten hemşerilerimiz  2020 yılını kütüphanemize almanak sayesinde koyduk. Yıllar sonra Seydişehir’in bu gününü bu almanaktan hatırlayacağız .Toroslar Gazetesine ve Emeği gecen çalışanlarına teşekkür ederiz dediler.    İçerisinde ekonomi sosyal ve kültürel tüm hadiseleri barındıran sosyal medyada Almanak ile ilgili olumlu paylaşımlarda bulunan ve telefonla bizleri arayıp , bizzat gazetemize gelerek tebrik eden vatandaşlarımız Almak çalışmasının 2021 yılında da devam etmesi dileğinde bulundular .    İlçemizin duayen sanatçısı Faik Aslan sosyal medya paylaşımında  Almanakla ilgili şunları söyledi.   ” TOROSLAR GAZETESİ yine büyük bir çalışmaya imza atmış olduğunu, ilçenin sıradan bir ferdi olarak memnuniyetle, gururla müşahede ettim. İlçemizde; sanatsal, kültürel, sportif, sanayi, tarımsal, yeşil alan park bahçe ve sosyal hizmetlerle ilgili son haliyle nelere sahip olduğunu ve olacakları, Seydişehirlilere OCAK 2021 Almanak sayısında akıcı bir uslupla anlatılmıştır. Ne olduğunu merak edenler bu dergiye sahip olmalı. Toroslar Gazetesi ‘nin Almanak’ında emeği geçen tüm gazete çalışanlarını gönülden kutluyorum”   Aslan’ın ilgisi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir .Kendilerine gazetemiz ve çalışanlarımız adına teşekkür ederiz.  
 İlçemizde geçtiğimiz  yıl içerisinde gündem teşkil eden  hizmetlere  , başarılara , sanatsal ve kültürel faaliyetlere yer verilen 2020 Seydişehir Almanağı  yoğun ilgi gördü.

 

 

 

Toroslar Gazetesinin hizmeti ve ücretsiz olarak dağıtılan Almanak hakkında düşüncelerini belirten hemşerilerimiz  2020 yılını kütüphanemize almanak sayesinde koyduk. Yıllar sonra Seydişehir’in bu gününü bu almanaktan hatırlayacağız .Toroslar Gazetesine ve Emeği gecen çalışanlarına teşekkür ederiz dediler.

 

 İçerisinde ekonomi sosyal ve kültürel tüm hadiseleri barındıran sosyal medyada Almanak ile ilgili olumlu paylaşımlarda bulunan ve telefonla bizleri arayıp , bizzat gazetemize gelerek tebrik eden vatandaşlarımız Almak çalışmasının 2021 yılında da devam etmesi dileğinde bulundular .

 

 İlçemizin duayen sanatçısı Faik Aslan sosyal medya paylaşımında  Almanakla ilgili şunları söyledi.

 

” TOROSLAR GAZETESİ yine büyük bir çalışmaya imza atmış olduğunu, ilçenin sıradan bir ferdi olarak memnuniyetle, gururla müşahede ettim. İlçemizde; sanatsal, kültürel, sportif, sanayi, tarımsal, yeşil alan park bahçe ve sosyal hizmetlerle ilgili son haliyle nelere sahip olduğunu ve olacakları, Seydişehirlilere OCAK 2021 Almanak sayısında akıcı bir uslupla anlatılmıştır. Ne olduğunu merak edenler bu dergiye sahip olmalı. Toroslar Gazetesi ‘nin Almanak’ında emeği geçen tüm gazete çalışanlarını gönülden kutluyorum”

 

Aslan’ın ilgisi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir .Kendilerine gazetemiz ve çalışanlarımız adına teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.