Konya Büyükşehir Belediyesinden personel alımı

İLAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2021 - 01:26, Güncelleme: 21.01.2021 - 01:26
 

Konya Büyükşehir Belediyesinden personel alımı

Konya  Büyükşehir  Belediye  Başkanlığı  bünyesinde istihdam  edilmek  üzere; açıktan atama yolu ile 50 zabıta personeli alınacak.

  Basın İlan Kurumu ilan portalı  www.ilan.gov.tr  internet sitesinde yayınlanan ilana göre sınava başvuruda bulunacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde yer alan genel şartlar ile sınav açılan kadrolar için aranan şartları taşımaları ve belirtilen KPSS puan türünden en az altmış beş puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında  http://www.konya.bel.tr internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak olup şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.
Konya  Büyükşehir  Belediye  Başkanlığı  bünyesinde istihdam  edilmek  üzere; açıktan atama yolu ile 50 zabıta personeli alınacak.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı  www.ilan.gov.tr  internet sitesinde yayınlanan ilana göre sınava başvuruda bulunacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde yer alan genel şartlar ile

sınav açılan kadrolar için aranan şartları taşımaları ve belirtilen KPSS puan türünden en az altmış beş puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvurular 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında  http://www.konya.bel.tr internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak olup şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular dikkate

alınmayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.