sçim

Seydişehir Pandemide son durum

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2021 - 03:28, Güncelleme: 22.01.2021 - 03:28
 

Seydişehir Pandemide son durum

İlçemizin merkezinde vaka sayılarında düşüş görülürken Yaylacık, Ketenli Ve Bostandere bölgesindeki vaka sayısı durumumuzu kritikleştiriyor.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir ‘de günlük vaka sayısının 5 civarında olduğu , bu sayının sıfırlanması için denetimler sıklaştırıldı ve uymayanlara cezai işlem uygulanıyor. Seydişehir’de Ketenli , Yaylacık ve Bostandere dışında kalan mahallelerde vaka sayısının yok denecek kadar azaldığı , sadece Seyyid Harun Bulvarında kısmi bir yoğunluk olduğu öğrenildi. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de aşı çalışmalarının sağlık çalışanlarından sonra 90 yaş üstü vatandaşlara vurulmaya başlandığı , tedbirler ve denetimlerden taviz verilmezse önümüzdeki haftalarda yasakların gevşetilebileceği bildirildi.  
İlçemizin merkezinde vaka sayılarında düşüş görülürken Yaylacık, Ketenli Ve Bostandere bölgesindeki vaka sayısı durumumuzu kritikleştiriyor.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir ‘de günlük vaka sayısının 5 civarında olduğu , bu sayının sıfırlanması için denetimler sıklaştırıldı ve uymayanlara cezai işlem uygulanıyor.

Seydişehir’de Ketenli , Yaylacık ve Bostandere dışında kalan mahallelerde vaka sayısının yok denecek kadar azaldığı , sadece Seyyid Harun Bulvarında kısmi bir yoğunluk olduğu öğrenildi.

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de aşı çalışmalarının sağlık çalışanlarından sonra 90 yaş üstü vatandaşlara vurulmaya başlandığı , tedbirler ve denetimlerden taviz verilmezse önümüzdeki haftalarda yasakların gevşetilebileceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.